1

6 sleutels voor de groei van jouw business

Afgelopen vrijdag was ik met Jan Everts, Mariska van Gennip, Petra Duijzer, Cindy Vranken en Ingrid Verbeek bij de Basiliek in Veenendaal om het seminar van 1 september voor te bereiden.

Daar moest natuurlijk over gevlogd worden ;)!

In de video zie je wat er gebeurt als Mariska het podium ziet (en krijgt Jan knikkende knieën);

We hebben de naam van het seminar veranderd van Benefietseminar naar

Business Boost Benefiet Seminar

We vonden het belangrijk om te benadrukken dat het om JOU gaat voor wat betreft de inhoud van het programma.

Om jou te helpen met 6 sleutels voor groei in jouw onderneming.

Tijdens het seminar kun je onze goede doelen steunen door een donatie te doen, door het kopen van boeken, ons trainingspakket, of het sponsorpakket.

Niets moet, alles mag…

Heb je dit moment gezien in de video? (kijk anders nog even vanaf minuut 5)

Welke 6 sleutels gaan wij behandelen?

 1. Groei van je lijst met prospects/leads.
  Hoe je bedrijf groeit door een constante stroom van prospects te creëren die om jouw product of dienst vraagt, zodat je klanten aantrekt i.p.v. aan klanten trekt. Ik laat je heel concreet mijn FC MA-methode zien. De afgelopen 4 dagen ben ik een nieuwe campagne gestart en uit het niets hebben 325 nieuwe leads zich aangemeld voor mijn emaillijst. Tijdens het seminar laat ik je precies zien wat ik doe om dit te creëren.
 2. Leren verkopen (nee, het is niet vies).
  Hoe je jouw lijst met prospects mag verwelkomen als klant. Cindy Vranken is dé expert op het gebied van verkopen. Haar tips hebben mij al enorm veel verder geholpen om anders naar verkopen te kijken.
 3. Leren omgaan met de techniek (straks ga je het nog leuk vinden).
  Veel ondernemers lopen vast op de techniek m.b.t. de website, autoresponder (wat is dat eigenlijk), Facebook advertenties, etc, etc. In veel gevallen wordt het zelfs een excuus om niet te hoeven doen wat ze eigenlijk zouden moeten doen. Wat moet je nu wel weten en snappen van de techniek en wat moet je nu absoluut uitbesteden? Jan Everts is een expert op technische gebied (hij knoopt alle systemen aan elkaar).
 4. Gamification, hoe je een spel in kunt zetten om je klanten te helpen hogere resultaten te behalen.
  Uiteindelijk telt maar 1 ding en dat is dat jij jouw klant helpt van A naar B. Misschien ken je het Cashflowspel van Robert Kiyosaki. Door het spelen van dat spel snapte ik direct beter hoe ik met geld om ga en kon ik zien wat ik moest veranderen om financieel vrij te worden. Een aantal maanden later was dat gelukt. Petra Duijzer kan je laten zien hoe jij met jouw bedrijf een spel kunt ontwikkelen waarmee jij jouw klanten makkelijker en sneller resultaten helpt bereiken.
 5. Het vinden en het verspreiden van je Missie
  De basis van je bedrijf is het hebben van een missie die groter is dan jij zelf. Het mag daarom zelfs iets zijn waarvan het bereiken ervan misschien niet eens haalbaar is, als het maar aanspreekt en aantrekt. Esther Groenewegen zal tijdens het seminar vertellen hoe zij nu in een razend tempo haar missie aan het verspreiden is. Onlangs was ze op TV en pagina groot in het AD. Uiteraard geeft ze ook tips hoe jij dit kunt creëren.
 6. Rust en ontspanning bewaren (ondanks de hectiek van het ondernemen)
  Mariska van Gennip heeft de afgelopen 2 jaar in een ongelofelijk stressvolle situatie moeten leven en hoe zij zich staande heeft gehouden vertelt zij als dagvoorzitter tussen de bovengenoemde sleutels door. Tools om rust en ontspanning te creëren laat ze ervaren zodat jij ze zelf in kunt zetten.

1 september wordt een dag waar je gewoon bij moet zijn!

 

Waarom beklimmen we de Kilimanjaro?

Allemaal zetten we ons in voor een goed doel wat ons heeft geraakt.

Op benefietseminar.nl kun je van iedere ondernemer vinden wat het doel is, waar zij zich voor inzetten.

Momenteel ben ik op vakantie in Zoutelande, schitterend weer gehad vandaag (maandag 7 augustus).

Maar de afgelopen dagen heb ik, of beter gezegd, hebben we het heel druk gehad met de voorbereiding van het seminar van 1 september.

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik vorig jaar de Kilimanjaro beklommen heb voor een goed doel (Kansarme kinderen in Afrika, Compassion) en is mijn motivatie om te geven aan goede doelen groter geworden.

Ik vroeg me tijdens de beklimming al af of Compassion volgend jaar weer een tocht zou organiseren. `Nee´ was het antwoord. God heeft mij toen een aantal knipogen gegeven waardoor ik bevestigd werd in mijn besluit om zelf de trip te organiseren. Een aantal inspirerende ondernemers werden enthousiast en besloten ook mee te gaan naar de top. Voor de meesten is het symbolisch bedoeld en groeit ook het besef dat GEVEN pas echt RIJK maakt. Veel omzet en winst hebben is leuk, maar wat ga je doen met het geld?

Dit jaar beklim ik die berg (Your Sweat Means More Than Your Money) om bij te dragen aan de bouw van een Vrouwencentrum in Mali. Veel vrouwen worden daar verlaten door hun man vanwege hun uitzichtloze toekomst. De vrouwen blijven achter, zonder huis, zonder inkomen en met kinderen.

Ik heb vorig jaar een dergelijk geval van heel dichtbij gezien en dat heeft me erg geraakt. Hieronder een video die de hulpverlener (Arjan) gemaakt heeft om het project toe te lichten.

Hopelijk tot op het seminar!

groet, Hugo

Dit blog mag gedeeld worden via
 • Cindy schreef:

  Wat een mooi doel Hugo! Zo belangrijk dat vrouwen onafhankelijk worden.

 • >