Een bezoek aan mijn mentor op Tenerife

19 Reacties

Sinds 2009 is Nisandeh Neta mijn mentor/trainer/coach en afgelopen week mocht ik hem thuis opzoeken, op zijn kosten…

Ik had eerder dit jaar geholpen om zijn zaal te vullen (600+ man) en daar was hij heel blij mee.

Hij woont op Tenerife in een prachtig huis waar alles zelfvoorzienend is (behalve internet).

Omdat het een coachgesprek was kan en wil ik de inhoud niet vertellen behalve dit:

Ik heb de Passion Test gedaan en dat gaf heel veel duidelijkheid and remember: “Clarity is everything!”

Daarnaast heb ik mijn nieuwe business model tegen hem aangehouden… groen licht.

En Nisandeh vertelde dat hij een 30 dagen challenge gaat doen voor ondernemers, erg interessant.

Ik heb een lange en een korte vlog gemaakt, eerst de lange, daaronder de korte;

Hier de korte versie:

En van Nisandeh heb ik geleerd om een blog altijd af te sluiten met een laagdrempelige vraag of call to action…

Kende jij Nisandeh al en ga je meedoen met de challenge?

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

 • Ik ken Nisandeh via jou, ik ben naar zijn event geweest samen met Roy Martina, ik heb het boek van Roy Martina “Vitaliteit” gelezen en ik ben nu bezig met Nisandeh zijn boek aan het lezen “Elements of succes” mooi boek. Ik ga meedoen met de challenge. Ik wil meer gaan implementeren zodat ik met gemak mijn Fun shops kan vullen.

 • Mooi dat je gesprek met Nisandeh zo fijn verlopen is, Hugo. Ik ken Nisandeh via jou, en heb dus zijn “harde” periode zo goed als gemist. Nu doe ik mee aan de workshops die hij samen met Roy Martina geeft, dus ook wij zien elkaar in december weer! En voor de challenge heb ik me opgegeven.

 • Ah… dus jij bent de ‘boosdoener’ die mij toch naar 1 van Nisandeh’s bijeenkomsten heeft gekregen 😉
  Ja, ik kende de verhalen over zijn Boot Camps en weekenden, maar voelde mij nooit echt aangetrokken hiertoe. Teveel de ‘harde kant’: focus, structuur en vooral ‘Amerikaanse taferelen’.
  Toch is dit jaar voor mij een jaar van transformatie gebleken, die rond die 19e van maart (weekje eerder) is gestart. Een geweldig nieuws wat al snel werd verwisseld met verdrietig nieuws. Toch was dit het laatste stukje om mijn transformatie te versnellen en af te ronden. (voor nu dan…, want ik ken mijn purpose, alleen vervul ik die niet alle periodes in mijn leven hetzelfde in en dat is mijn manier). Wat ik zo mooi vond is te mogen ervaren, dat Nisandeh momenteel ook een ander soort ontwikkeling doormaakt waarbij hij de zaken die mij weerhielden hem te volgen (de afgelopen 15 jaar) loslaat en veel meer vertrouwt en daarop handelt vanuit het hier en nu. Wat komt op je pad en draagt dat bij aan je purpose en hoe kun je het dan vermarkten. Ja, want ik ben me wel bewust van het feit, dat alleen door actie en implementatie je bijdraagt aan je eigen gewenste leven. En daarom heb ik me zeker opgegeven voor de Challenge!
  Zie ik je toevallig ook het weekend van 2 en 3 december naar Wise and Wealthy?

 • Geweldig Hugo, dat je bij Nisandeh was.
  En hij en Vered zijn ook een grote inspirator voor mij.
  Zoveel geleerd bij zijn trainingen. Het heeft voor mij nog weinig vruchten afgeworpen, maar dat gaat vast nog komen.
  En de challenge is dus super die kan ik gebruiken om het opnieuw scherp te krijgen, ik ga meedoen!

 • Drie jaar geleden zat ik in de zaal bij Nisandeh en moest mijn hand opsteken omdat mijn jaaromzet niet boven de 10 000 euro uitkwam. Dit jaar kom ik uit met een omzet van 150.000.
  Wie twijfelt, niet gaan en blijf lekker tobben.

 • Ik doe mee aan de challenge! Ik ken Nisandeh al een paar jaar. Ik ben al vier jaar internationaal bezig, dus roep maar als ik je ergens mee kan helpen.

  Leuk dat je de Teide beklommen hebt! Wil ik ook een keertje doen.

 • Hoi Vrienden van… Ja ik ken Nisandeh al een poosje sinds 2005 toen ik bij Roy Martina een jaartraject volgde en Nisandeh daar diverse trainingen gaf en uiteraard de Bootcamps.. de Challange lijkt mij weer een leuke leerzame uitdaging zeker nu ik niks meer om handen heb en dus alle tijd om mijn nieuwe website te bouwen en me daar meer op toe te leggen ..

  succes voor iedereen die meedoet..

 • Nee, ik kende Nisandeh niet. Ik heb jou hem wel vaak horen noemen, maar nu zie ik voor het eerst een gezicht bij de verhalen.

  Ik zie dat hij een hele interessante business heeft. Ik denk nog even na of ik mee doe met de challenge. Klinkt wel interessant.

  Maar eigenlijk vind ik het wel mooi dat ik via jou de management-samenvatting en de highlights krijg van zijn programma. Dan hoef ik niet bij 2 guru’s in de leer.

 • Wat een kans om mijn bedrijf naar een hoger plan te trekken. En mijn ideale leven verder te vol maken. Dat de inkomsten blijven groeien zodat nog meer wensen uit kunnen komen voor onze kinderen.
  De challenge i am in.

 • Ja. Ik ken Nisandeh al. Maar ben heel blij dat ik jou ook heb leren kennen. Want nu implementeer ik eindelijk
  De challenge….. vast wel.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Meest recente blogs:

  Volg mijn content op je favoriete platform:

  >