Carianne vertelt waarom je met mij ‘moet’ werken

0 Reacties

Carianne vertelt waarom je met mij 'moet' werken blog

Carianne Ros, coach met een missie, maar...

In 2015 volgde Carianne een seminar bij mij.
Ik weet nog goed dat ze aan het einde van de dag naar me toe kwam en mij een boek gaf, dat ze zelf geschreven had.

Ze bleek een geweldig schrijfster te zijn en had al 6 online programma's gemaakt.
Een vrouw op een missie!
Ze helpt mensen om in balans met God, jezelf en je omgeving te komen.
Meer over Carianne vind je op Totalbalance.nl.

Ik vroeg haar hoe vaak haar online programma's verkochten

Het antwoord was: "mijn boeken verkopen heel goed, maar mijn online programma's helaas niet."
Ik stelde haar voor om het minst slecht verkopende programma als eerste op te pakken.
We deden de prijs x 3 en we besloten het te verkopen in een webinar, volgens de methode die ik haar leerde.
BAM! 33% conversie, waar 126 mensen aanwezig waren.

Carianne over Hugo:

"Hi, ik ben Carianne Ros en ik inspireer christelijke vrouwen, die op zoek zijn naar hun roeping. Maar wie inspireert mij nou? Onder andere natuurlijk de Bijbel, anders zou het niet voor christenen zijn, maar zeker ook Hugo Bakker! 

Ik heb hem een aantal jaar geleden leren kennen en ik heb bij hem een aantal trainingen gevolgd. Hartstikke gaaf, mooi en inspirerend. En wat zo ontzettend leuk is, is dat het iemand is, die voor mij betrouwbaar is, maar die ook enorm met je mee kan genieten!

Hij geeft altijd meer dan hij belooft! En toen ik hem vorige week opbelde en vertelde dat we vijfhonderd vrouwen hebben voor ons volgende event, dan is hij de eerste die zegt: "Yes! Goed gedaan! Wat gaaf, wat geweldig!" Nou, zo'n iemand; daar wil je natuurlijk gewoon mee in zee gaan.

En ja, ik kan gewoon niet anders, dan even reclame voor hem maken. Hugo heeft echt hele mooie trainingen, die mij zeer geïnspireerd en geholpen hebben, om de juiste stappen te zetten, om echt te blijven leven vanuit mijn inspiratie en passie.

En dat wens ik jou natuurlijk ook toe. Dus wat hij ook aanbiedt, kijk er naar! Doe er je voordeel mee, het is echt goud waard!"

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>