1

Creating the business and life of your dreams

Hoe bewust leef jij?

Wil jij de onderneming en het leven van je dromen creëren?

Tuurlijk! hoor ik je zeggen…
En als het jou maar niet lukt om je droom te realiseren…

Het helpt om je blinde vlekken tegen iemand aan te houden. Zelf heb ik ook regelmatig blinde vlekken en andere ondernemers helpen mij dan weer een stap verder. Hierbij nodig ik je dan ook uit om eens met mij te bomen, via Skype of telefonisch. Wie weet kan ik je een stap verder helpen.

Vul onderstaand formulier in zodat we samen kunnen kijken hoe jij jouw droom kunt realiseren:

Dit blog mag gedeeld worden via
 • Jeannette Bal schreef:

  Hi Hugo,

  Volgens mij ben ik op de goede weg. De combi tussen zakelijk en privé blijft zoeken naar een balans.
  We gaan in het weekend vast met elkaar in gesprek over dit onderwerp.
  Jij vast een paar top dagen en hopelijk tot zaterdag.

  met magnetische groet,
  Jeannette Bal

 • >