DePassietest

Eéndaagse workshop op 29 augustus a.s.

De Passietest is de #1 tool om je passie en je purpose te ontdekken én een gepassioneerd leven te leiden!

Hoi, ik ben Hugo Bakker en ik had een tijdje geleden zo'n moment waarop ik het allemaal niet meer wist; wat wil ik nu eigenlijk? Waarvoor ben ik hier op aarde? Wat wil ik met mijn bedrijf? Waarvoor spring ik mijn bed uit?


Ik zat in een periode waar een aantal dingen in mijn leven energie vraten.

Ik wilde overal mee stoppen en compleet overnieuw beginnen. Maar wat? En waarom eigenlijk?


Toen besloot ik de Passie Test te gaan doen. 

Ik ontdekte (opnieuw) waarvoor ik hier op aarde ben en wat ik in de wereld wil brengen;


Inspiratie, mensen in beweging krijgen, mensen helpen om hun leven te leven zoals ze dat zouden doen, wanneer ze wisten dat ze nog maar 1 jaar te leven zouden hebben.

.


Ben jij over veel dingen gepassioneerd maar DOE je het nog niet? Dan is deze dag echt een kado voor jezelf omdat je leert HOE je kunt kiezen voor wat je het liefste doet en hoe je zorgt dat het ook daadwerkelijk in je leven komt.


Wil jij je passies (her)ontdekken? Wil jij meer betekenis geven aan jouw leven?

Tijdens deze workshop wordt weer helemaal helder, wat je wilt én bepaal je de volgorde van belangrijkheid.


Mogelijk ga je kiezen voor wat je het liefste wilt doen! Want je gaat aan je mindset werken; wat als je wist dat wat je doet, gegarandeerd succesvol zal zijn?


Dit is wat je gaat doen en leren:

 • check-circle-o
  Je zult je passies (her)ontdekken.
 • check-circle-o
  Je gaat ontdekken welke passies het belangrijkst zijn in je leven.
 • check-circle-o
  Je gaat leren hoe je een gepassioneerd leven kunt leiden.
 • check-circle-o
  Je gaat de Passie Formule ontdekken.


Aan het einde van de dag ga je met helderheid over je passies én een plan naar huis!


Praktische informatie:

Datum: 29 augustus
Tijden: 10.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: De Basiliek, te Veenendaal

Koffie/thee: gratis
Lunch: gratis broodjes, alleen zelf meenemen als je een speciaal dieet hebt

Parkeren: gratis

Investering: €47,-

Aantal plekken: max. 40
Annuleringsregeling: mocht je onverwachts niet aanwezig kunnen zijn kun je ten alle tijden je plek aan iemand anders geven of verkopen. 


"Deze dag is echt een kado aan jezelf ." 

"Ik weet hoe het is om 'zoekende' te zijn en gun jou de helderheid die je nodig hebt, om een leven vol passie te leven!
Tot snel, groet, Hugo"

Uit een Gallup-enquête uit 2014 blijkt dat slechts 13% van de Amerikanen gepassioneerd is over hun leven. In West-Europa is dit 14% (Denemarken 20%) en in Japan is dit slechts 6%! Ontevredenheid over werk of liefde, ontevredenheid over geld of lichaamsgewicht, dragen allemaal bij aan het aantal mensen dat op de automatische piloot leeft, niet echt het leven ten volle leven. De Passion-test van Janet Attwood is opgezet om deze wereldwijde passie-statistieken op zijn kop te zetten.

Leef jij een gepassioneerd leven of weet je net als die andere 86% van de bevolking niet goed wat je wilt?

© 2018 ACME Inc | Disclaimer

>