Als je geen vreugde haalt uit je werk, je klanten, dan is de kans groot dat je niet op 'je pad' zit groot en als je dan maar lang genoeg doorgaat is een burnout onvermijdelijk.

Je zoektocht naar een zinvol leven vol vreugde, passie, geluk en vrijheid gaat hier verder...

(en kan hier eindigen)

De Passietest
eendaagse workshop

te Veenendaal

De Passietest is de #1 tool om je passie en je purpose te ontdekken én een gepassioneerd leven te leiden!

Uit een Gallup-enquête uit 2014 blijkt dat slechts 13% van de Amerikanen gepassioneerd is over hun leven. In West-Europa is dit 14% (Denemarken 20%) en in Japan is dit slechts 6%! Ontevredenheid over werk of liefde, ontevredenheid over geld of lichaamsgewicht, dragen allemaal bij aan het aantal mensen dat op de automatische piloot leeft, niet echt het leven ten volle leven. De Passion-test van Janet Attwood is opgezet om deze wereldwijde passie-statistieken op zijn kop te zetten.

Voel je dat je leven op een keerpunt staat, dat je alles er op wijst om een nieuwe weg in te slaan?
De Passie Test geeft HELDERHEID en zet aan tot het nemen van 'het' besluit..., van harte welkom!

Hoi, ik ben Hugo Bakker en ik heb een aantal keren zo'n moment gehad waarop ik het allemaal niet meer wist; wat wil ik nu eigenlijk? Waarvoor ben ik hier op aarde? Wat wil ik met mijn bedrijf? Waarvoor spring ik mijn bed uit?


Meestal merkte ik dat ik niet op 'mijn pad' zat doordat mijn energie uit balans was.

Mijn patroon was dan om overal mee te stoppen en compleet overnieuw beginnen.


En de laatste keer dat ik dat ervaarde besloot ik de Passie Test te gaan doen. 

Ik ontdekte (opnieuw) waarvoor ik hier op aarde ben en wat ik in de wereld wil brengen;


MENSEN LATEN ZIEN DAT ZE MEER IN HUIS HEBBEN DAN ZE NU LATEN ZIEN!


Ik wil mensen inspireren, in beweging krijgen.

Ik wil ze helpen om hun leven te leven zoals ze dat zouden doen, wanneer ze wisten dat ze nog maar 1 jaar te leven zouden hebben.

.


Ben jij over veel dingen gepassioneerd maar DOE je het nog niet? Dan is deze dag echt een kado voor jezelf omdat je leert HOE je kunt kiezen voor wat je het liefste doet en hoe je zorgt dat het ook daadwerkelijk in je leven komt.


Wil jij je passies (her)ontdekken? Wil jij meer betekenis geven aan jouw leven?

Tijdens deze workshop wordt weer helemaal helder, wat je wilt én bepaal je de volgorde van belangrijkheid.


Dit is wat je gaat doen en leren:

  • Je zult je passies (her)ontdekken.
  • Je gaat ontdekken welke passies het belangrijkst zijn in je leven.
  • Je gaat leren hoe je een gepassioneerd leven kunt leiden.
  • Je gaat middels de Passie-Winst Formule ontdekken hoe je jouw passie kunt omzetten in winst.

Deze dag is echt een kado aan jezelf .
Ik weet hoe het is om 'zoekende' te zijn en gun jou de helderheid die je nodig hebt, om een leven vol passie te leven!  Ik heb veel tijd  en geld besteed aan de certificering tot Passion Test Facilitator zodat ik je nog beter kan helpen.
Wie weet tot snel,
groet, Hugo (bekend van 101werkvormen.nl)


Aan het einde van de dag ga je met helderheid over je passies én een plan naar huis!


Praktische informatie:

Datum: ​nog niet bekend
Tijden: 10.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)

Locatie: De Basiliek, te Veenendaal (in het Forum op de 2e verdieping)

Koffie/thee/lunch: ​inbegrepen
Parkeren: gratis

Investering: €247,-  excl. BTW

Aantal plekken: max. 20
Annuleringsregeling: mocht je onverwachts niet aanwezig kunnen zijn kun je te alle tijden je plek aan iemand anders geven of verkopen. 


Leef jij een gepassioneerd leven of weet je net als die andere 86% van de bevolking niet goed wat je wilt?

© 2022 Hugo Bakker

>