Dennis J. Jansen – Verkopen zonder te verkopen

Wil je meer verkopen? Dennis Jansen leert je hoe

En leuker nog: hij leert je hoe je kunt verkopen zonder te verkopen.

Hoe dat werkt kan ik niet met een paar zinnen omschrijven.

Maar zoals ik er na het gesprek met Dennis naar kijk:

Iedereen kan dit leren!

Dennis deelt waarom zoveel mensen verkopen als lastig ervaren.

Waarom je een verkoopgesprek moet voorbereiden, hoe je dat doet, hoe je met bezwaren omgaat…

We bespreken heeeel veel tips aan de hand van zijn boek Experttips voor Verkopen zonder te verkopen.

Dit is het langste gesprek dat ik gevoerd heb voor de Expertpodcast.

Elke minuut is een investering voor jouw business!

Veel luisterplezier!

Meer over Dennis J. Jansen ontdekken?

Ga dan naar zijn website en ontvang zijn digitale boek “Verkopen zonder verkopen” kado.

Geïnspireerd?

Abonneer je op de Expertpodcast op jouw favoriete platform:

 

 

Populaire afleveringen

Merijn Ruis: op z’n 24e met pensioen

Wat zou er in de wereld veranderen als IEDEREEN zo'n positieve instelling zou hebben als Merijn? Ik kom aan op zijn flat, 3 hoog, ergens in Den Haag. Het voelt alsof ik weer in mijn eigen flatje ben toen ik op mijn 25e in Schiedam woonde. Merijn geeft mij direct een stevige knuffel! Het werd een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Een podcastgesprek dat anders [...]

Lees meer...»

7 grootste marketing blunders die ik in 2018 maakte

Afgelopen dagen stond ik stil bij hoe 2018 geweest is. En ik moet zeggen: het was een leerzaam jaar... [...]

Lees meer...»

Ik stop! (NOOIT) – 2 besluiten

Deze week kreeg ik drie boeken spontaan opgestuurd; In 10 stappen effectieve e-mail marketing ontmaskerd van Jan Everts. Druk zijn is een keuze van Yvette Vermeulen. En In 10 stappen van klant naar ambassadeur van Arnoud Kuipers. Alle drie bedankten ze mij, als zijnde iemand waarvan ze geleerd hebben en waardoor ze geïnspireerd zijn geraakt. Bovendien schre [...]

Lees meer...»

De succesfactor voor bestsellers van Daisy Goddijn

Hoe schrijf je als kennisondernemer een bestseller boek? Je hebt alle content in je hoofd, maar hoe krijg je dat in een goed boek? Daisy Goddijn heeft een bewezen succesformule voor het maken van jou eigen bestseller. Zij weet hoe je een auteur kunt motiveren om nu te starten met het schrijven van een boek. Dit doet ze door hulp te bieden met het schrijfproces, drukwerk en boe

Lees meer...»
Dit blog mag gedeeld worden via
>