alles om jou te helpen sneller je Expertpositie te bereiken


Hoe bijzonder kan het lopen…! Het feit dat je op mijn website en deze pagina bent gekomen zegt me dat we een verbinding in het verleden hebben gehad of binnenkort gaan creëren. Nadat ik zelf 4x binnen 3 maanden een expertpostie had gecreëerd heb ik besloten anderen te helpen om hetzelfde of beter te bereiken.
Middels deze programma's kan ik je helpen:

  • Het "Expert in 90 dagen" Mentor Programma is voor jou als je 1 op 1 coaching zoekt en vooruit wilt vliegen omdat je leert van iemand met veel ervaring. Als je niet de mindset en een team hebt om je investering van €10.000,- in tienvoud terug te verdienen, vul dan het formulier niet in..
  • De Expert Academy is voor jou als je een kei in je vak bent als trainer, coach, therapeut, spreker of inspirator, maar niet gevraagd of goed betaald wordt voor hetgeen je het liefste doet. Voor slechts €10,- kun je starten.
  • De Focus Masters is voor jou als je al diverse trainingen of programma's gevolgd hebt, maar nog te weinig resultaten boekt. Je merkt dat je snel je focus verliest en wilt structuur in je marketing gaan aanbrengen. Je wilt door je focus te verdubbelen je resultaten verveelvoudigen. Meer informatie...

Ik hoop je snel te spreken,
groet Hugo

Postadres:
Nieuwe Veer 77
2959 AM Streefkerk
KvK nr.: 24411666

Contact opnemen voor je volgende stap?

Copyright 2019 Hugo Bakker. Privacy Policy.

>