Erik Smithuis oprichter ICM onthult de elixer van het ondernemen

Erik Smithuis, oprichter van ICM Opleidingen

Terwijl wij de podcast opnamen waren er tientallen trainers in het land bezig om voor ICM training te geven.

In 2002 richtte Erik samen met Harry-Peter Roefs een opleidingsinstituut op dat momenteel meer dan 240 trainers mag inzetten.

ICM is 3x tot beste opleider van Nederland uitgeroepen én is de parel in de branche.

Een nog mooier compliment voor het harde werken vindt Erik dat ICM 3x in de top 3 van beste werkgevers is beland.

En een zaal vullen met 300 man door slechts 1 email te sturen…!!??

Hoe heeft Erik dit voor elkaar gekregen?

Ik vroeg het mij af en ging naar zijn studio in Utrecht.

Om alvast te beginnen met 2 quotes van Erik:

“Er is geen formule voor succes.”

en

“Als je God wilt laten lachen moet je je plan vertellen.”

Toch heeft Erik iets heel moois weten te creëren en geeft hij prijs HOE hij ICM zo groot gemaakt heeft.

En luister de hele podcast want Erik onthult de elixer van het ondernemen.

Veel luisterplezier!

 

Abonneer je op jouw favoriete platform:

 

 

Populaire afleveringen

Merijn Ruis: op z’n 24e met pensioen

Wat zou er in de wereld veranderen als IEDEREEN zo'n positieve instelling zou hebben als Merijn? Ik kom aan op zijn flat, 3 hoog, ergens in Den Haag. Het voelt alsof ik weer in mijn eigen flatje ben toen ik op mijn 25e in Schiedam woonde. Merijn geeft mij direct een stevige knuffel! Het werd een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Een podcastgesprek dat anders [...]

Lees meer...»

7 grootste marketing blunders die ik in 2018 maakte

Afgelopen dagen stond ik stil bij hoe 2018 geweest is. En ik moet zeggen: het was een leerzaam jaar... [...]

Lees meer...»

Ik stop! (NOOIT) – 2 besluiten

Deze week kreeg ik drie boeken spontaan opgestuurd; In 10 stappen effectieve e-mail marketing ontmaskerd van Jan Everts. Druk zijn is een keuze van Yvette Vermeulen. En In 10 stappen van klant naar ambassadeur van Arnoud Kuipers. Alle drie bedankten ze mij, als zijnde iemand waarvan ze geleerd hebben en waardoor ze geïnspireerd zijn geraakt. Bovendien schre [...]

Lees meer...»

De succesfactor voor bestsellers van Daisy Goddijn

Hoe schrijf je als kennisondernemer een bestseller boek? Je hebt alle content in je hoofd, maar hoe krijg je dat in een goed boek? Daisy Goddijn heeft een bewezen succesformule voor het maken van jou eigen bestseller. Zij weet hoe je een auteur kunt motiveren om nu te starten met het schrijven van een boek. Dit doet ze door hulp te bieden met het schrijfproces, drukwerk en boe

Lees meer...»
Dit blog mag gedeeld worden via
>