Live event over zichtbaarheid en marketing

Leiders met een Missie

Voor trainers/coaches/therapeuten/sprekers/auteurs/inspirators...

Je hebt een missie, bent een kei in je vak, maar...

als je weinig mensen bereikt voelt het als roepen in de woestijn... 

Kost marketing je veel tijd en energie en ben je liever met de inhoud bezig, klanten helpen?

Stop nu direct met worstelen! Stop met elke dag zichtbaar moeten zijn, stop met jezelf vergelijken met anderen, stop met...., wat je aan het doen bent.

Je kan ook anders, je kunt veel meer dan je voor mogelijk houdt. Je heb alleen nog iets te leren...

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een missie en wilt de wereld een beetje beter maken, en niet zo'n beetje ook!
 • Je wilt mensen helpen en inspireren.
 • Je hebt het liefst live contact met mensen omdat je dan beter verbinding kunt maken.
 • Je besteedt liever je tijd aan de inhoud dan aan marketing en bovendien weet je niet goed hoe je het aan moet pakken.
 • Je wilt niet de hele dag op social media zitten.
 • Je ziet om je heen hoe anderen veel meer en makkelijker...., en dat frustreert je.
 • Je wilt je eigen 'podium' hebben.

Je hoeft maar 1x 'ja' gezegd te hebben...

...dan is deze dag voor jou!

Heb je een missie en wil je die leider zijn die vele mensenlevens helpt veranderen?

Heel eerlijk; je bent waarschijnlijk meer aan het volgen dan dat je aan het leiden bent...

Tijdens dit LIVE Event ga je leren hoe je een leider in de markt wordt.

Meld je nu aan voordat het vol zit, leider!


Het kan zo ontzettend frustrerend zijn!

Dit zijn de uitdagingen die je ervaart:

 1. 1
  Je elke keer weer toe moeten zetten om iets aan marketing te doen.
 2. 2
  Je krijgt een enkel like of comment op je posts.
 3. 3
  Je vindt het kiezen van een doelgroep maar lastig, hoe bereik je mensen?
 4. 4
  Verkopen is een dingetje voor je; mensen zover zien te krijgen dat ze gaan betalen.
 5. 5
  Welk tarief moet je vragen voor je diensten?
 6. 6
  Je voelt je overweldigd door alles wat bij het ondernemen komt kijken.
 7. 7
  Je bent meer een volger dan een leider...

Wat als je dit in 1 dag kunt tackelen?


Ik deel bewezen strategieën voor succes.
Hier zijn een aantal dingen die je gaat leren:

 • Mijn systeem waarmee ik al 10 jaar successen boek waardoor ik nu slechts halve dagen werk en meer verdien dan de Balkenende norm.
 • Waar je het beste kunt beginnen als je nog geen volgers hebt.
 • De 3 oorzaken waardoor je te weinig klanten hebt en wat je kunt doen om dit te veranderen.
 • Hoe je in 5 seconden iemand kunt duidelijk maken wat je doet en hoe je daarmee iemand enthousiast kunt maken voor je workshop.
 • Hoe je je netwerkt eenvoudig vergroot.
 • Hoe je met gemak zichtbaar bent dankzij de F.L.O.W. methode.
 • Hoe je meer volgers krijgt.
 • Hoe je volgers uitnodigt om klant te worden.
 • Aan het einde van de dag gaan we een oefening doen waardoor je leert wat de werkelijke oorzaak is waardoor er te weinig klanten hebt.

Dit zeggen mensen die mijn event ervaren hebben:

Hier een kleine selectie van reacties na afloop van het event:

Anneke Graven

Trainer/coach

Ik beveel het event “Leiders met een Missie” aan voor iedereen die graag zelf krachtig de leiding wil nemen en dit wil doen gesteund door heldere trainingen en een community vol gelijkgestemden. Zo doe je het samen, terwijl je zelf aan het roer staat. Aanrader!",,

Marieke van de Weg

trainer/coach

"Ik zou elke Leider-met-een-missie- in wording aanraden om naar het gelijknamige event van Hugo Bakker te gaan. Ik kwam thuis met een hoofd vol goede ideeën, vervolgstappen en een hele bult energie om door te pakken. Wat heeft dit event me veel opgeleverd. Mede door de steun van deze groep voel ik dat ik mijn missie uit wil dragen. Daarnaast is het heerlijk om je te laten inspireren door Hugo. Zijn kracht is dat hij écht zichzelf laat zien. Geen mooie, stoere praatjes, maar eerlijkheid. Heerlijk"

Annie Tuinenburg

Teamleider

Ik schrijf eigenlijk nooit een aanbeveling, maar dit keer wel! Het event ‘Leiders met een Missie' is een leerzame ervaring vanuit het hart. Wat een mooie verbinding en liefde voor het vak heb ik ervaren.",,

Ingrid Dirks

Trainer/coach

"Ik beveel het event ‘Leiders met een Missie’ aan want daar worden zaadjes geplant om in je leiderschap te gaan staan. Los van of je online een programma aanbied, een dag met gelijk gestemden werkt inspirerend en geeft je vleugels om te gaan vliegen!"

Astrid van Vlierberghe

Trainer/coach/therapeut

"Het event \"Leiders met een missie\" is een absolute aanrader. Wat een topdag, vol energie, variatie en inspiratie. Een dag die diepere inzichten geeft, zelfs de dag daarna blijven inzichten boven komen. Hugo is een LEIDER met een gouden hart, die mij weet te triggeren, te stimuleren en aan te zetten om meer uit mijzelf en mijn bedrijf te halen. Gewoon in 1 woord fantastisch. De dag was een warm bad waarin het veilig is om jezelf te zijn. T geheel was goed opgebouwd. De energie zindert nog na"

Wilfred van der Meer

Trainer/coach

Nog meer praktische waarde weggeven die ik direct kan toepassen als ik thuis kom",

Erna van Oostrom

Trainer/coach/therapeut

"Ik beveel het event Leiders met een missie aan omdat het een hele leerzame dag is, waar je meer duidelijkheid krijgt in waar je nog aan te werken hebt in je bedrijf, inzichten krijgt en heel veel leuke mensen ontmoet waar je oefeningen mee doet, maar ook mee kunt contexten. De energizers tussendoor zorgen ervoor dat je bij de les blijft en blijken achteraf ook nog eens leerzaam te zijn. Echt een dag om van te leren en te genieten."

Serai Bressers

Trainer/coach/ontwerper

"Heel fijne leerzame dag gehad. Mooie inzichten gehad, met energieke werkvormen die het de dag ontspannen maken. Hij was zo snel voorbij!"

Cisca den Boer

Trainer Qigong

"Je komt bij een fijne club mensen met integere intenties Vooral behulpzame types en vooral ook heel gezellig, spontaan met soms een lach en een traan. Echte mensen dus! Die ondernemen met passie vanuit hun missie en iets toe te voegen hebben aan de wereld. Die waar nodig een schop onder hun hol krijgen maar vooral aangemoedigd worden om het op hun unieke manier te doen. En dan ook echt doen. Want samen kom je verder."

Diana van Ballegooijen

Trainer/coach

"Zoals elke training van Hugo, was ook dit event een waar feestje. Alles tot in de puntjes geregeld op een ontspannen manier. Met meer actieve werkvormen dan je in de gaten hebt zodat je je echt bewust wordt van wat je nu eigenlijk echt DOET in plaats van wat je DENKT dat je doet. Leiding nemen over jouw eigen gedrag maakt dat je een ware leider wordt en je echt jouw missie kunt gaan uitdragen. Zeker meer dan de moeite waard."

Alie Bruins

Therapeut

Al vanaf 2014 volg ik Hugo Bakker. En dan ben je er nog altijd bij? Ken je het dan nog niet? Euh ja, zo zou je het kunnen zien, alleen dan sla je 1 ding over en dat is: vele handen maken licht werk! Niet dat Hugo letterlijk werk uit mijn handen neemt. Nee de groep op het toneel is maar een klein gedeelte van de samenwerkingsgroep/community van Hugo. Dat maakt het zo sterk! Ja, ik heb het allemaal al tig keer voorbij zien komen en ELKE keer leer ik weer wat nieuws of zie ik het opeens .. Oh dat!"

Bianca van Harskamp

Therapeut

"Ik beveel het event ‘Leiders met een Missie’ aan, omdat je met oefeningen en door te doen inzichten krijgt in je eigen handelen. We kregen opdrachten zonder precies te weten wat er van je werd verwacht. De vraag is hoe acteer je dan en herken je dat in je eigen bedrijf. Daarnaast was de combi tussen leren, fun en inspiratie goed verdeeld."

Saskia van Velzen

Lachcoach

"Tijdens de training kreeg ik het ene na de andere inzicht. Ja ik wist alles al. Maar deed ik het ook? Tijd om weer in de juiste actie te komen. Ik voel me weer een leider met een missie!",,

Inge Kats

Trainer/coach

"Heerlijke dag met veel positieve energie."

Jacqueline Wittingen-de Wit

Trainer/coach

"Het is laagdrempelig, toegankelijk en authentiek. Op een verfrissende manier je leiderschap aanzetten en inzichten krijgen. Veel ruimte voor ontmoeting en netwerken."

Thorsten Bakker

Trainer/coach/spreker

"Het Leiders met een Missie event maakt je heel duidelijk waarin je nog aan je bedrijf en aan jezelf aan kunt werken. Het enthousiasme en de deskundigheid van Hugo Bakker maakt deze dag het dubbel waard om bij te wonen. Hugo deelt zijn succes en fouten zodat jij wel direct succes hebt. Je voelt dat je een echte Leider wordt, je krijgt energie van het formuleren van jouw missie en je kunt direct aan slag met alles wat er aangeboden wordt. Dit smaakt naar mee."

Thérèse Snel

Trainer/coach/therapeut

Het event 'Leiders met een missie' is een aanrader voor elke ondernemer die zijn of haar missie helder wil krijgen en uitdragen. Een hele leuke dag waar je inzichten krijgt, samen met gelijkgestemde mensen die allemaal de wereld een beetje mooier maken."

Deborah van der Meer

Adviseur

"Een fijn en leerzaam event! Hugo ziet snel de mens achter het verhaal. Zo kom je sneller tot inzichten en toepassingen die voor jou bruikbaar zijn."

Gilbert Themen

Trainer/coach

"Ik beveel het event ‘Leiders met een Missie’ aan want dit event geeft je precies aan wat je nodig hebt om te starten. Tevens wat je nodig hebt om door te groeien als leider. Dit event heeft een goede balans tussen theorie en praktijk onder leiding van een top business coach: Hugo Bakker"

Guido Klüth

Certified Trainer of NLP • RA • PhD • Public Speaker

Hugo werkt op twee niveaus en daarmee leer je dus dubbel: je krijgt waardevolle content om eigen product vorm te gaan geven en in de markt te zetten én (als je goed oplet!) leer je hoe hij zijn events geeft en opbouwt. Die combinatie maakte het een hele geslaagde dag. Geen moment verveeld!

Praktische Informatie

Hieronder alle informatie die je nodig hebt. 

Leiders met een missie event
Datum, tijden en locatie: 2 juni 2023 te Veenendaal

Ik heb de 'kleine zaal' in de Basiliek gehuurd. Hier kunnen 101 deelnemers in.

Adres: Wiltonstraat 56, 3905 KW te Veenendaal


Tijden:

9.15 uur - Registratie op 1e verdieping

9.45 uur - Zaal open

10.00 uur - Deel 1 

12.30 uur - Lunch

13.30 uur - Deel 2 

15.30 uur - Korte pauze

15.45 uur - Deel 3 

17.00 uur - Afronding

Het event is gratis, je betaalt alleen voor de onkosten.

Bij je aanmelding betaal je €47,- (ex btw) voor de koffie, thee en de lunch en overige onkosten. Het event mag je gratis bijwonen.
Parkeren is gratis
Bij de Basiliek is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage. Je hoeft hier helemaal niets voor te betalen.
Openbaar vervoer 
Veenendaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en het is ongeveer 10 minuten wandelen vanaf het treinstation.

Uw trainer/seminarleider: Hugo Bakker

Ik heb er enorm veel zin in om jou te helpen om je missie te verspreiden!

Dat is mijn missie...


Investering en annuleringsvoorwaarden: gratis!

Je betaalt hieronder alleen voor de koffie, thee, lunch en overige onkosten. Ik neem niet het risico dat je je wel aanmeldt maar niet aanwezig bent. Je krijgt het geld voor je ticket niet terug, maar je kunt je ticket wel aan iemand anders geven, mits je ons laat weten wie jouw ticket overneemt. 

Na aanmelding...

Na aanmelding krijg je een geautomatiseerde email waarin je aanmelding bevestigt wordt. Check desnoods je spammap als je de mail niet kunt vinden.

Ongeveer een week voor aanvang krijg je nog een keer alle praktische informatie op een rij en ontvang je een aantal tips om het maximale uit de dag te halen.

LET OP: je ontvangt geen fysiek ticket of toegangsbewijs.

Na aanmelding sta je op de deelnemerslijst en zal er op de dag zelf een naamkaartje voor je klaarliggen.

Over de eventleider
Hugo Bakker

Hugo Bakker deed ooit de PABO en gaf les aan kleine kinderen bij allerlei typen onderwijs. Later ontstond de wens om volwassenen te helpen groeien.

Omdat het eerst helemaal niet lukte om zijn workshops te vullen met betaalde deelnemers ging hij op zoek naar manieren die werkten en leerde hij van de besten (die allemaal hun zalen met gemak vulden).


101werkvormen.nl werd geboren!

Hugo ontdekte hierdoor een nieuwe passie: internet marketing 

En  deelnemers aan zijn workshops vroegen hem steeds:

"Hoe doe je dat nou, met die website en die mailtjes"?

En zo ontstond uiteindelijk het event Leiders met een Missie.

leiders met een missie

Michael Pilarczyk

Leraar levenskunst

Hugo heeft me geholpen om mijn masterclass te vullen door een aantal tips te geven om de salespage van mijn masterclass te verbeteren en dat resulteerde direct in een flinke verhoging van het aantal aanmeldingen voor de masterclass.


Donna Hoogstraaten

schilder workshops

Hugo leerde me dat mijn bedrijf zo groot is als ik zelf ben. Ik ging uit mijn comfortzone en nu vul ik met gemak mijn schilder-workshops en tegen een prijs die ik voorheen niet durfde te vragen.

Wat zou het je waard zijn als je heel veel levens mag helpen veranderen?

De waarde van dit live event is gewoon niet in geld uit te drukken, maar als ik dat dan zou moeten doen dan is het minimaal €995,-


Het is mijn missie om zoveel mogelijk impact te hebben in deze wereld en ik doe dat door jou te helpen en het voor iedereen mogelijk te maken, daarom is je investering voor dit event tegen onkosten. Je betaalt slechts €47,-


Leiders met een missie
event ticket

...

47,-

 • 1 dag LIVE event inclusief koffie/thee & lunch
 • Tips, tools, strategieën, inspiratie
 • Netwerken, mooie mensen ontmoeten
 • BONUS: "Kennis Verkopen Online" t.w.v. €20,- (ontvang je op de ochtend van het event)
99%
Aantal stoelen bezet

Tevredenheids Garantie 

Als jij aan het einde van de dag geen inspiratie hebt opgedaan mag je naar me toe komen en mij aanspreken op het feit dat het event niet goed in elkaar zat. Normaal gesproken zou ik dan zeggen dat je je geld terug krijgt, maar in dit geval is het event gratis en loop je eigenlijk helemaal geen risico.. 

Wacht niet met aanmelden, zorg dat je je plek verzekert!

Veel gestelde vragen:

Is deze dag ook voor mij als ik nog niet voor mezelf begonnen ben?

Ik geef al jaren trainingen en workshops, leer ik nog iets nieuws?

Ik heb nog helemaal geen website, is het dan wel handig dat ik deze dag aanwezig ben?

Kan ik ook een VIP ticket kopen?

Wat als ik toch niet bij kan zijn?


Word jij een Leider met een missie?

Mijn missie met 101werkvormen is geslaagd; 1000+ bezoekers per dag, en 50.000+ downloads van mijn ebook maken dat ik geen school binnen kan lopen of er is wel iemand die mij kent.


Ik gun jou ook zo dat je je passie kunt omzetten in winst en dat je de levens van heel veel mensen mag raken. Als ik je daarmee mag helpen, heb ik mijn 2e missie vervuld en indirect ongelofelijk veel mensen mogen helpen.


groet, Hugo Bakker
>