10

Wil jij Gevraagd worden?

Ben jij zelfstandig trainer, coach, spreker of adviseur?

Heb jij een boodschap en een missie en wil je meer mensen bereiken?

Van: Hugo Bakker

Beste lezer,

Ben jij als trainer, coach, adviseur of spreker een kei in je vak maar vind je het lastig om je publiek te bereiken, je workshop te vullen of nieuwe klanten aan te trekken?

Ben jij geen geboren ondernemer maar wil je graag leren hoe je meer mensen kunt bereiken?

Ben jij ook het liefst met je vak bezig i.p.v. met acquisitie?

Dan ben je hier op de juiste plek!
Je bent niet de enige….
Ik zie mezelf nog worstelen, een aantal jaar geleden.

Marketing en sales heb ik echt moeten leren; van experts die vaak gevraagd worden.

Als jij vaak of vaker gevraagd wilt worden…

Dan is dit boek er voor jou!

Zelf heb ik als trainer/coach heel lang gezocht naar een manier om moeiteloos klanten aan te trekken. Ik heb daarom tien bekende en succesvolle trainers, coaches en sprekers die vaak ‘gevraagd worden’, één vraag gesteld: “Hoe ben jij zo succesvol geworden?” Deze succesverhalen heb ik vertaald in een stappenplan.

Zou jij ook gevraagd willen worden voor het werk dat je het liefste doet? Zou je een expertpositie willen bereiken zodat je nooit meer acquisitie hoeft te doen? Het is mogelijk! Ook voor jou, als je de stappen uit dit boek gaat zetten.

OVER DE AUTEUR:
Hugo Bakker is expert in trainers, coaches, adviseurs of sprekers helpen om een expertstatus te bouwen. Zelf heeft hij dit binnen één jaar bereikt met 101werkvormen.nl en ontdekte hij hoe eenvoudig het is om met behulp van het internet een expertstatus te bouwen. Daarom besloot hij om zijn ‘collega’s’ te helpen om dit ook te bereiken.

Ik bestel via bol.com

 

>