Voorbereiding OTR Live

Het verhaal van de gouden medaille 

Praktische info:

Online Training:

De Online Trainers Revolutie

Zo ziet het er 27 en 28 mei uit:

Praktische informatie voor de 2 daagse
Tijden op beide dagen:
10.00 - 12.00 uur: training
12.00 - 14.00 uur: implementatie opdracht
14.00 - 16.00 uur: training
16.00 uur: samen afronden
16.00 - 16.30 uur: Q&A voor leergierigen

Met de Online Trainers Revolutie creëer je vrijheid, impact en inkomen.

Dit zijn een aantal reacties na de OTR LIVE 2-daagse:

De OTR LIVE is een 2-daagse waarin we de OTR doornemen via Zoom.

Zo kunnen we werkvormen doen en vragen stellen.

Carola Pelder

Trainer/coach Founder Storykids Academy

Over de OTR LIVE:

De OTR is echt een heel overzichtelijke en praktische tool om zelf aan de slag te gaan met het versterken en implementeren van je business doelstellingen. Zowel online als offline. Voor wie stevige zelf-discipline heeft, goed gemotiveerd is komt echt zelf een heel eind. Eenmaal lid van de OTR kun je verrast worden met extra hulp. Zo hou je de vaart erin. Ik ben heel enthousiast over de OTR.

Mariska van Gennep

Trainer/coach

Over de OTR LIVE:

Ik ging een beetje sceptisch na de Kerstdagen de OTR in. Ik zou wel zien of ik dag 2 wilde meemaken... Nu dat heb ik geweten, dag 1 was gigantisch, wat een ENERGIE, wat veel GELEERD! Dag 2 had ik zelf iets minder energie (laat gaan slapen na zoveel kennisopname). Ik ben de hele dag gebleven en weer zo'n waardevolle dag. Dat wil je echt niet missen!

Anje van der Veen

Interim management/trainer

Over de OTR LIVE:

OTR is alles wat je in een training wilt. Het geeft energie én stelt gerust. Je krijgt tonnen waardevolle informatie én alles is logisch en stap voor stap geordend. Weet je niet waar je moet beginnen met je online training verkopen en opzetten? Kies dan voor OTR. Revolutionair!

Hansje Kok

trainer en coach bij Het Gelukkige Gezin

Over de OTR LIVE:

Als je wil voelen hoe het is om vooral lol te hebben met een online training maken, jezelf delen met je klanten omdat jij iets te bieden hebt, ipv dat je dingen vraagt van ze, dan ben je bij Hugo aan het juiste adres. Met alles wat hij deelt vertelt hij vooral met plezier wat het je oplevert, zonder daarmee te maskeren dat het gewoon werk is en dat je met tijden echt wel moet doorzetten. zo is de OTR live ook opgebouwd. plezier met hard werken. dank je wel Hugo ik heb heel veel geleerd.

Thorsten Bakker

Change executive officer

Over de OTR LIVE:

Stap voor stap actiegerichte aanpak die tot resultaten gaat leiden opgezet door een enthousiaste en doelgerichte Hugo Bakker (geen familie). Hugo praat met kennis van zaken en het is heerlijk als je over zijn schouder mee kunt kijken. Dit bespaart je zo ontzettend veel geld en veel tijd. Je kunt direct gaan verdienen!

Lynn Hoogendoorn

Stressoloog & Koolhydraak expert

Over de OTR LIVE:

Hugo weer op topvorm: inspirerend, vol in de actiestand en in hoog tempo veel leren. Een aanrader voor je online marketing, zeker als je met een week je (eerste) Online Training wilt lanceren. Must see & do!

Monique van der Schans

Virtueel Assistent (VA)

Over de OTR LIVE:

De OTR Live is inspirerend, zet je aan het denken en geeft antwoord op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik die (ook) had. Meedoen aan de OTR Live heeft mij uiteindelijk het besluit doen nemen om mijn online training(en) nu ook écht te gaan maken. Het enthousiasme van Hugo, de betrokkenheid van de deelnemers, het stappenplan en het kunnen uitbesteden van de techniek waren voor mij de doorslaggevende factoren om YES te zeggen. Ik vind het retespannend, maar het gaat er nu echt van komen. YES!

Peter la Roi

Brain- and learning expert

Over de OTR LIVE:

Hugo is er oprecht op uit om jou te helpen succesvol te zijn. In zijn training sta jij op de eerste plaats (en ook op de tweede, derde....) Wil jij als online trainer succesvol zijn, zoek dan niet langer.

Marlene Hanssen

Natuurgeneeskundige

Over de OTR LIVE:

Het bijzondere aan de OTR is misschien niet de lesstof zelf, hoewel deze heel toegankelijk en volledig is. Het bijzondere aan de OTR is Hugo zelf. Zijn passie en vakmanschap draagt hij onder andere uit in alle extra's die hij aanbiedt. Hugo weet mensen te boeien en te motiveren om stappen te nemen.

>