Hoe @celinecharlotte Queen of Insta Stories werd

Als jij online trainingen in de markt wilt zetten, luister dan naar dit verhaal.

Charlotte van ’t Wout is amper een jaar bezig met de ‘C Academy’ en heeft nu al duizenden cursisten!

Laatst gaf ze een online training over Insta Stories genaamd

#longstoryshort

waar 860 mensen aan deelnamen!

Charlotte is de ALLEREERSTE die haar online training volledig via Instagram geeft.

Ze spot met alle internet marketing wetten.

Sinds dat ik haar volg heb ik nog nooit een email van haar ontvangen!

Daarnaast heeft ze nog een bedrijf:

Spot!

Spot verhuurt vier trendy top-vergaderlocaties in de grachtengordel van Amsterdam. De locaties worden gehuurd door grote bedrijven.

Hoe Charlotte hiermee begonnen is, hoor je in deze podcast.

Wil je meer weten over Charlotte, kijk dan op charlottevantwout.com

 

Heel veel luisterplezier!

Geïnspireerd?

Abonneer je op de Expertpodcast op jouw favoriete platform:

 

 


Populaire afleveringen

Merijn Ruis: op z’n 24e met pensioen

Wat zou er in de wereld veranderen als IEDEREEN zo'n positieve instelling zou hebben als Merijn? Ik kom aan op zijn flat, 3 hoog, ergens in Den Haag. Het voelt alsof ik weer in mijn eigen flatje ben toen ik op mijn 25e in Schiedam woonde. Merijn geeft mij direct een stevige knuffel! Het werd een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Een podcastgesprek dat anders [...]

Lees meer...»

7 grootste marketing blunders die ik in 2018 maakte

Afgelopen dagen stond ik stil bij hoe 2018 geweest is. En ik moet zeggen: het was een leerzaam jaar... [...]

Lees meer...»

Ik stop! (NOOIT) – 2 besluiten

Deze week kreeg ik drie boeken spontaan opgestuurd; In 10 stappen effectieve e-mail marketing ontmaskerd van Jan Everts. Druk zijn is een keuze van Yvette Vermeulen. En In 10 stappen van klant naar ambassadeur van Arnoud Kuipers. Alle drie bedankten ze mij, als zijnde iemand waarvan ze geleerd hebben en waardoor ze geïnspireerd zijn geraakt. Bovendien schre [...]

Lees meer...»

De succesfactor voor bestsellers van Daisy Goddijn

Hoe schrijf je als kennisondernemer een bestseller boek? Je hebt alle content in je hoofd, maar hoe krijg je dat in een goed boek? Daisy Goddijn heeft een bewezen succesformule voor het maken van jou eigen bestseller. Zij weet hoe je een auteur kunt motiveren om nu te starten met het schrijven van een boek. Dit doet ze door hulp te bieden met het schrijfproces, drukwerk en boe

Lees meer...»
Dit blog mag gedeeld worden via
>