Hoe kun je nu je passie omzetten in winst?
Hoe krijg je het in een korte tijd voor elkaar, dat een grote groep mensen jou gaat volgen?

Het is een vraag die veel lezers van dit blog bezig houdt. Velen hoop ik te inspireren door een levend voorbeeld te zijn en ze te helpen met tips en tools.

BoeleHet lukte Boele Ytsma, inmiddels bekend als de planteneter, om in een korte tijd een grote schare volgers op te bouwen. Waar je vroeger allemaal dieren te zien kreeg als je Googelde op ‘de planteneter’ kun je nu niet meer om Boele heen ;).

Zijn verhaal en zijn missie helpt velen om veranderingen aan te brengen in hun leven, te beginnen met een ander eetgedrag.

Zowel Boele als ik doen mee aan de Freelancer of the Year verkiezing. Wij staan op dit moment #1 en 2. Beiden hebben wij een grote voorsprong op de rest en ik vroeg mij af hoe hij dit voor elkaar had gekregen. En zo kwam ik op het idee om samen een video te maken en onze tips te delen met elkaars volgers.

foty

Klik hier om de huidige stand te zien.

In de video hieronder stellen wij elkaar voor aan onze volgers en delen wij, ter inspiratie, hoe wij zo makkelijk op die positie gekomen zijn. De video duurt 24:50 minuten en ik weet dat je tijd kostbaar is, maar ik raad je aan om de video helemaal uit te kijken, omdat je er volgens mij heel veel tips uit kunt halen.

Ik ben heel benieuwd wat jij uit onze verhalen haalt! Eerst was ik van plan om het voor je te analyseren en alle tips (inclusief de verborgen tips) hieronder weer te geven.

Misschien beter voor je dat ik me bedacht hebt. Als je goed kijkt en luistert is er een heel eenvoudig plan dat je kunt uitvoeren. Door NU te starten kun je binnen een jaar hetzelfde creëren en sta jij volgend jaar op #1 in de FOTY top 100! Lees: heb jij jouw passie omgezet in winst!

Wat zijn de leerpunten die jij uit onze verhalen hebt gehaald?

Vul je leerpunten (liefst met je actiepunten) hieronder in het commentaarveld in. Wanneer je het een waardevol artikel vindt: wil je het delen via de social mediaknoppen hieronder?