Houd je computer snel!

Vandaag had ik veel taken af te handelen en merkte ik dat ik veel op mijn computer moest wachten.

Ik besloot om mijn taken even te laten liggen en eerst eens naar mijn computerprestaties te kijken.

Via Google kwam ik al snel op een programma dat CCleaner heet;

CCleaner is een uitstekend programma om de prestaties van je computer te optimaliseren. Om dit te kunnen doen, verwijdert het verouderde en tijdelijke bestanden, leegt het de prullenbak, wist het je surfgeschiedenis en lost het problemen op met niet volledig uitgevoerde installaties.

Ga naar http://www.piriform.com/ccleaner en installeer; heel eenvoudig.

Nu kun je gemakkelijk overbodige bestanden verwijderen en je computerprestaties verbeteren. Stel bij Opties in dat het programma je computer schoonmaakt als je opstart…

Het werkte! Ik hoef niet meer op mijn computer te wachten!!!

 

Dit blog mag gedeeld worden via
>