Jezus droeg merkkleding

 

Avondworkshop over Money Mindset

Gun jezelf 1 avond en verander je financiële toekomst

HOE JIJ JOUW FINANCIËLE BLAUWDRUK KUNT VERANDEREN

WAAROM JE BEDRIJF NIET GROEIT

Als je op deze pagina terecht gekomen bent en interesse gewekt is dan geloof ik dat je een kei in je vak bent maar dat er één ding is waardoor jouw bedrijf niet gezond is;

Je hebt geen goede relatie met geld. Je vindt het lastig om geld te ontvangen of een passend tarief te vragen. En dat hoef je niet te veroordelen, het is zoals het is. Jouw financiële blauwdruk is geprint toen je jong was en daar heb je nu last van. Als je dit herkent, lees dan verder…

Mijn overtuigingen over geld zorgden er onbewust voor dat ik

net genoeg kon ontvangen om mijn rekeningen te betalen. Maar bovenal zorgde het altijd voor stress, onrust, onzekerheid en een schuldgevoel.

Mijn Calvinistische opvoeding deed mij als kind besluiten dat

Jezus een arme sloeber geweest moest zijn en dat ik al mijn bezittingen moest verkopen om hem te volgen. En ook geloofde ik dat een kameel makkelijker door het oog van de naald kon dan dat een rijke in de hemel zou komen.

En als ondernemer kwam ik in conflict met deze overtuigingen en dat maakte dat mijn bedrijf niet gezond was.

Ik ging van een eenzame seminarganger naar een

seminarleider waar ik op het podium stond voor honderden mensen die allemaal wilden leren wat ik ontdekt had. En hoewel mijn bedrijf door hard werken en veel waarde toevoegen steeds gezonder werd, merkte ik dat er toch nog steeds een blokkade op GELD zat.

Mijn relatie met geld was echt niet OK en daar had ik last van als ondernemer. Ik ging op onderzoek uit…

CREËER EEN GEZONDE RELATIE MET GELD

IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR JOU?

JE BENT ONDERNEMER
en je vindt ‘verkopen’ maar lastig, of je hebt moeite met het vragen van een passend tarief, je vindt het makkelijke om te geven dan om te ontvangen.

JE WEET DAT ER IETS MOET VERANDEREN
om je bedrijf gezond te maken. Je hebt nu weinig ruimte om te investeren en je maakt je regelmatig zorgen over je financiën.

Ik kwam tot de ontdekking dat mijn overtuigingen niet klopten.

Ik ging op onderzoek uit. Ik las boeken en ging workshops en trainingen volgen want ik wist dat mijn overtuigingen over geld niet klopten. En wie zoekt zal vinden…

Nergens in de bijbel staat dat Jezus een arme sloeber was. Sterker nog, men dobbelde om zijn kleding toen hij aan het kruis genageld werd. Jezus is juist op een hele verantwoorde manier met geld omgegaan. Toen ik dit besefte is mijn relatie met geld veranderd.

Dat proces wil ik met je delen tijdens de workshop.

God heeft mij zelfs meerdere knipogen gegeven waardoor ik deze workshop wel MOET gaan geven. Hoe dat gegaan is vertel ik je tijdens de workshop.

Ik hoop van harte dat je komt en het liefste zou ik het gratis doen omdat ik anders bang ben dat er niemand komt…

Maar dat is mijn oude money mindset.

Ik geloof dat jij meer uit deze workshop haalt als je investeert!

Ik was de eerste die vijf euro gaf. En toen begon de oefening pas echt 😉 aan het einde stond ik met lege handen. Wat maakte dat ik me bewust werd hoe doe ik dit thuis en zakelijk? Precies zo dus. Ik ben makkelijk in het geven van geld en ik word er zelfs blij van. Echter heb ik veel meer moeite met het ontvangen van geld. En dat komt op alle fronten terug. Zowel privé als zakelijk. Eyeopener! Mijn intentie/affirmatie voor die avond was dan ook: Ik vind ontvangen net zo fijn als geven. Ik geef in liefde en ik ontvang in liefde.
Afijn. Ik stond nog steeds met lege handen na deze avond. Tot ik twee dagen geleden in mijn badkamer de spiegelkast opende en op eens 5 Euro vond. Zomaar. Geen flauw idee hoe ze daar gekomen zijn en ik heb ze nog nooit van daar voren daar gezien. En jep! Ze liggen nu op mijn bureau, goed zichtbaar om me aan jou avond en mijn affirmaties te herinneren. Zo doe ik de affirmatie nu gemiddeld drie keer per dag.

Kerstin Strohbach

WIE LEIDT DEZE WORKSHOP?

HUGO BAKKER

In 2007 ben ik gestart als ZZP’er en het jaar 2012 was mijn dieptepunt. Ik heb toen mijn spaargeld moeten aanspreken om mijn gezin te kunnen onderhouden. Misschien was ik toen wel op het punt waar jij nu staat: HET MOET ANDERS!

Ik ben toen gaan leren ondernemen en ontdekte dat mijn money mindset mijn grootste probleem was. In 2017 ontdekte ik dat mijn overtuigingen over geld niet klopten en vanaf dat moment kwam er rust en overvloed.

LOCATIE

De workshop zal plaatsvinden in de Basiliek. Op wonderlijke wijze ben ik deze locatie op het spoor gekomen. Ik voel me daar thuis en ik heet je van harte welkom;

De Basiliek
3905 KW Veenendaal
Wiltonstraat 56

Parkeren is gratis.
Koffie en thee is ook gratis.


BONUS

N

Bij de start van de workshop ontvang je mijn boek “Gevraagd worden” t.w.v. €24,95

N

Ontdek hoe je jouw bedrijf zo kunt inrichten dat je niet meer hoeft te verkopen omdat je gevraagd wordt voor hetgeen je het liefste doet.

Voorwaarde voor het ontvangen van het boek is dat je aanwezig bent tijdens de workshop. M.a.w.; bij afwezigheid zal ik het boek niet per post opsturen.

JOUW INVESTERING?

N

De waarde van deze workshop is bijna niet uit te drukken. Immers, als jij jouw financiële blauwdruk voorgoed weet te veranderen kan dit je duizenden euro’s per jaar opleveren. Als ik er dan een waarde aan zou moeten geven (met een positieve money mindset) zou ik zeggen €495,-

N

MAAR, ik besef dat wanneer ik dat bedrag zou vragen er veel minder mensen in de zaal zullen zitten en daarom investeer je slechts  €47,-  voor het veranderen van je money mindset.

N

LET OP! Mocht je onverwacht toch niet aanwezig kunnen zijn mag je jouw toegangsbewijs aan een andere ondernemer geven. Helaas hebben wij geen goede ervaringen met crediteren van de factuur bij afmelding omdat de drempel om af te zeggen daarmee veel te laag werd. Dus we hebben besloten om bij afzegging geen geld terug te geven.

N

Niet goed geld terug garantie

Als je aan het einde van de workshop niet 100% tevreden bent en een stap verder gekomen bent in het veranderen van je money mindset dan mag je je geld terug vragen.

N

Liever achteraf betalen
Als je twijfelt of je aan deze workshop mee zou moeten doen, om welke reden dan ook, dan mag je ook achteraf betalen. Stuur in dat geval een email naar secretariaat@hugobakker.com.

JA, IK WIL INVESTEREN IN MIJN MONEY MINDSET!

PRAKTISCHE INFORMATIE:

8-03-2018

PEN EN PAPIER MEE

WIFI AANWEZIG

}

START 19:30H, INLOOP 19:00H

KOFFIE / THEE is gratis

BONUS: Boek GEVRAAGD WORDEN t.w.v. €24,95

}

AFLOOP 22:00H