Maak van je Passie je werk

Ik heb momenten of periodes gehad in mijn carriëre dat er bar weinig uit mijn handen kwam. Een projectplan schrijven bijvoorbeeld, echt mijn ding, NIET!

Snap je mijn punt al?

Er zijn ook periodes dat ik maar door ga en door ga. Ik werk in de avond aan mijn website, ’s ochtends vroeg uit bed springen; verder met mijn project (en dus niet met het schrijven van een projectplan:).

Gek hè? Als ik doe waar ik echt warm van word dan ga ik als een trein! Ik ben niet alleen heel productief en snel, ik kan ook eindeloos doorgaan. Overigens ben ik sinds dat ik zelfstandig trainer/ coach/ interim manager ben geen enkele keer met tegenzin naar mijn werk gegaan.

Bij timemanagement denken we vaak aan het besparen van tijd. Door dingen anders te doen, nee te zeggen, handiger met je computer om te gaan, etc. Het wezenlijke, doe je de dingen die je echt leuk vindt, levert de meeste tijdwinst op.

Oftewel; Als je van je passie je werk maakt zul je ongeloofelijk productief zijn!

 
[social_share/]
Dit blog mag gedeeld worden via
>