Nooit meer acquisitie!

15 Reacties

expertseminar

Op de foto zie je allemaal mensen die naar het seminar en de boekpresentatie zijn gekomen. Allemaal willen zij vaker gevraagd worden, nooit meer acquisitie hoeven doen!

In 2007 begon ik een carrière als zelfstandig trainer/coach. Ik wilde vrijheid, zelf bepalen wat ik doe, wie ik help, waarmee en wanneer.

Alleen acquisitie vond ik maar niks…, ik wist ook niet goed hoe ik dat het beste aan kon pakken.

Helaas bleek ik niet vrij te zijn. Ik was gevangen in financiële stress. Herken je dat? Dat je telkens opnieuw hard moet werken om nieuwe klanten aan te trekken om daarmee voldoende inkomen te genereren?

In 2012, na 5 jaar worstelen, vroeg ik mezelf af: hoe kan het dat sommige trainers, coaches, sprekers of adviseurs een volle agenda hebben? Hoe kan het dat zij succesvol zijn en ik niet?

Geïnspireerd door Napoleon Hill (hij interviewde de rijkste mensen van de wereld en schreef een boek over hun succes-strategieën) besloot ik om experts te benaderen en hen simpelweg te vragen: “Hoe ben je zo succesvol geworden?”

Veel gevraagde experts waren bereid hun kennis en ervaring te delen:

Ik voel me zeer vereerd dat deze mensen bereid waren om iedereen die vaker gevraagd wil worden te helpen:

 • Remco Claassen (topspreker, top5 in Nederland qua tarief)
 • Marijke Lingsma (meerdere keren coach van het jaar)
 • Arjan Koopmans (Vicepresident ACN)
 • Marco Buschman (toptrainer high performance teams)
 • Tica Peeman (auteur van diverse bestsellers)
 • Karin de Galan (auteur van diverse bestsellers)
 • Patrick Schriel (drukstbezochte website van alle coaches in Nederland)
 • Jos Burgers (topspreker, >200x per jaar gevraagd)
 • Nisandeh Neta (founder of Open Circles, creator of the Business Bootcamp)

toppers

Zo ontstonden 10 verhalen en was er nog één ding nodig. Iets dat er nog niet is, iets unieks…

Het aan elkaar rijgen van de verhalen tot een stappenplan dat jij en ik kunnen volgen.

Het volgen van dit stappenplan moet leiden tot het gewenste succes: de status van ‘gevraagd worden’.

Dat is een status waar wij allemaal, als trainer, coach, spreker of adviseur, naar verlangen. Wij willen gewoon bezig zijn met ons vak (en niet met alle marketing en sales sh*t).

Hier is het dan: het boek “Gevraagd worden” – Nooit meer acquisitie in 10 stappen

3D cover Gevraagd worden

 

Wil jij ook vaker gevraagd worden?

Nu is het moment om het stappenplan te bestuderen en te kijken waar jij NU staat en dus wat jouw volgende stap is!

Om je een extra duwtje in de rug te geven en om in beweging te komen heb ik een bonus toegevoegd en dat is een videotraining t.w.v. €97,- waarin je leert hoe je je website in kunt richten zodat het gaat werken voor je en hoe je sneller je emaillijst op kunt bouwen.

Vaker gevraagd willen worden is belangrijk als je een boodschap of een missie hebt. In dat geval wil je namelijk meer mensen kunnen bereiken met jouw boodschap.  Dat is waar het boek over gaat!

roy - kopieKlik hier om te ontdekken wat Roy Martina over dit boek zegt.

Klik hier als je het boek voor €24,95 wilt kopen (inclusief videotraining t.w.v. €97,-).

Wat is jouw boodschap en waarom zou jij vaker gevraagd willen worden?

Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

Over 

Hugo Bakker

Mijn missie is: Zoveel mogelijk mensen inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
Als ik jou kan helpen om je missie te verspreiden, dan heb ik indirect impact op het creëren van een betere wereld.

 • Beste Hugo,

  Via LinkedIn werd ik op je boek geattendeerd. Ik ben net gestart in het vastgoed & VvE beheer en ik was bij het lezen van de inhoud van je boek meteen geïnteresseerd en heb je boek besteld. Ik ben benieuwd of het mij ook lukt om gevraagd te worden.

  Als het me lukt hoor je het!

 • Hoi Hugo,

  echt geweldig dat jij je tweede boek deze jaar hebt gegeven.
  Ik vind je verhalen altijd krachtig en authentiek, vandaar dat ik je zo bewonder.
  Ik heb je boek al gekocht, mijn vrouw Annemarie trouwens, maar ik wil graag de video-training, hoe kan ik die krijgen?
  Alvast bedankt en geniet van je verdiente succes!

 • Boek is echt een aanrader, zeer inspirerend en je gaat nadenken over je eigen pad en mijn doelen. Lees elke dag een stukje om stappen te nemen. Ben een boek aan t schrijven met mijn eigen verhaal: welke boeddhistische principes ik toepas op mijn werk en in opdrachten om succesvol en gelukkig te zijn. Jouw boek helpt mij bij t bereiken van mijn doel om t boek in 2015 uit te brengen! Veel dank daarvoor!

 • Jij laat zien wat een trainer hoort te doen en hoe ongelooflijk productief je bent met producten, trainingen, webinars en het schrijven van TWEE boeken in 1 jaar.

  Petje af!

  Je geeft mij enorm veel inspiratie dit ook te doen en ik weet zeker dat heel veel mensen dat ook zo voelen.

  Gefeliciteerd. Topper!

 • He Hugo, gefeliciteerd met je boek. Het tweede dit jaar.

  Wat implementeren betreft ben jij een enorm voorbeeld voor mij. 2015 wordt het jaar van actie, actie, actie voor mij en Blog Universiteit.

  Heb net je boek besteld. Wanneer kan ik hem in de bus verwachten? Wil hem graag meenemen op vakantie. 🙂

  • O cool dat je het besteld hebt. Ik hoor op mijn telefoon allemaal ’tjing’, ’tjing’ van bestellingen die binnenkomen!
   Diana brengt ze als het goed is vandaag op het postkantoor. Afhankelijk van de drukte bij postNL, maar voor de kerstdagen moet ie er toch wel zijn.

   En ja, ik vind het geweldig dat ik je met mijn daadkracht inspireer!

 • Hugo, je hebt het weer voor elkaar. Als er iemand écht goed is in het omzetten van ideeën naar realiteit dan ben jij het wel. Geweldig hoe je dit boek hebt gemaakt en al het werk dat je ervoor hebt gedaan. Hier kunnen heel veel ondernemers een voorbeeld aan nemen!

  • Dankjewel Bart, het is hard werken en het geeft zoveel voldoening als je ziet hoeveel inspiratie mensen er uit halen. Ik zie mensen echt aan de slag gaan en hun levens veranderen; hoe mooi is dat!

   • Hier in nederland zijn de consultants en coaches/sprekers veel en veels te goedkoop, Leer van Dan kennedy, Sam ovens, Dan lok. met hun cursus materiaal haal je met gemak hoge 6 cijfers per jaar of per maand, Net wat je wilt. per maand is 6 cijfers het leukst uiteraard. Maar het kan zeker. hebben hun bewezen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Meest recente blogs:

  Volg mijn content op je favoriete platform:

  >