LIVE 1-daagse via Zoom op 28 december
De Online Trainers Revolutie

meer mensen vrijheid, impact en meer inkomen

Leer hoe je een online training maakt én verkoopt!

Samen aan de slag met je online training!

Ontdek hoe je een online training kunt maken en verkopen.

Je ervaart diverse online werkvormen.
Er is tijd om vragen te stellen en om in kleine groepjes te sparren. 

Tijden: 10.00 - 16.00 uur
BONUS: Q&A vanaf 16.00 uur

Dit behandelen we tijdens deze dag:

  • Hoe je zeker weet dat jouw training zal verkopen
  • Hoe je binnen een week je online training lanceert
  • Hoe je dat kunt doen zonder kosten te maken
  • Wat je doet na je eerste lancering/groep
  • Wat de beste manieren of strategieën zijn om je online training te verkopen
  • Jouw plan voor 2022 maken
  • En heel veel inspiratie en motivatie om er ook écht mee aan de slag te gaan (daar sta ik om bekend)!

* De waarde van deze training is €495,- en je krijgt het helemaal gratis. Ik geloof in het opbouwen van relaties en dat begint altijd eerst met geven. Bovendien help ik liever meer mensen en dat kan door het gratis te maken.
** Deze dag wordt NIET opgenomen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw gezicht 'ergens' in beeld komt.

Aanmelden voor deze gratis training:

Dit zijn een aantal reacties na de OTR LIVE:

De OTR LIVE is een inspirerende dag waarin je ook echt in de actiestand komt.

We doen ook werkvormen en je kunt vragen stellen.

Carola Pelder

Trainer/coach Founder Storykids Academy

Over de OTR LIVE:

De OTR is echt een heel overzichtelijke en praktische tool om zelf aan de slag te gaan met het versterken en implementeren van je business doelstellingen. Zowel online als offline. Voor wie stevige zelf-discipline heeft, goed gemotiveerd is komt echt zelf een heel eind. Eenmaal lid van de OTR kun je verrast worden met extra hulp. Zo hou je de vaart erin. Ik ben heel enthousiast over de OTR.

Mariska van Gennep

Trainer/coach

Over de OTR LIVE:

Ik ging een beetje sceptisch na de Kerstdagen de OTR in. Nu dat heb ik geweten, wat een ENERGIE, wat veel GELEERD! Ik ben de hele dag gebleven. Dat wil je echt niet missen!

Anje van der Veen

Interim management/trainer

Over de OTR LIVE:

OTR is alles wat je in een training wilt. Het geeft energie én stelt gerust. Je krijgt tonnen waardevolle informatie én alles is logisch en stap voor stap geordend. Weet je niet waar je moet beginnen met je online training verkopen en opzetten? Kies dan voor OTR. Revolutionair!

Hansje Kok

trainer en coach bij Het Gelukkige Gezin

Over de OTR LIVE:

Als je wil voelen hoe het is om vooral lol te hebben met een online training maken, jezelf delen met je klanten omdat jij iets te bieden hebt, ipv dat je dingen vraagt van ze, dan ben je bij Hugo aan het juiste adres. Met alles wat hij deelt vertelt hij vooral met plezier wat het je oplevert, zonder daarmee te maskeren dat het gewoon werk is en dat je met tijden echt wel moet doorzetten. zo is de OTR live ook opgebouwd. plezier met hard werken. dank je wel Hugo ik heb heel veel geleerd.

Thorsten Bakker

Change executive officer

Over de OTR LIVE:

Stap voor stap actiegerichte aanpak die tot resultaten gaat leiden opgezet door een enthousiaste en doelgerichte Hugo Bakker (geen familie). Hugo praat met kennis van zaken en het is heerlijk als je over zijn schouder mee kunt kijken. Dit bespaart je zo ontzettend veel geld en veel tijd. Je kunt direct gaan verdienen!

Lynn Hoogendoorn

Stressoloog & Koolhydraak expert

Over de OTR LIVE:

Hugo weer op topvorm: inspirerend, vol in de actiestand en in hoog tempo veel leren. Een aanrader voor je online marketing, zeker als je met een week je (eerste) Online Training wilt lanceren. Must see & do!

Monique van der Schans

Virtueel Assistent (VA)

Over de OTR LIVE:

De OTR Live is inspirerend, zet je aan het denken en geeft antwoord op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik die (ook) had. Meedoen aan de OTR Live heeft mij uiteindelijk het besluit doen nemen om mijn online training(en) nu ook écht te gaan maken. Het enthousiasme van Hugo, de betrokkenheid van de deelnemers, het stappenplan en het kunnen uitbesteden van de techniek waren voor mij de doorslaggevende factoren om YES te zeggen. Ik vind het retespannend, maar het gaat er nu echt van komen. YES!

Peter la Roi

Brain- and learning expert

Over de OTR LIVE:

Hugo is er oprecht op uit om jou te helpen succesvol te zijn. In zijn training sta jij op de eerste plaats (en ook op de tweede, derde....) Wil jij als online trainer succesvol zijn, zoek dan niet langer.

Marlene Hanssen

Natuurgeneeskundige

Over de OTR LIVE:

Het bijzondere aan de OTR is misschien niet de lesstof zelf, hoewel deze heel toegankelijk en volledig is. Het bijzondere aan de OTR is Hugo zelf. Zijn passie en vakmanschap draagt hij onder andere uit in alle extra's die hij aanbiedt. Hugo weet mensen te boeien en te motiveren om stappen te nemen.

Kitty Merza // Trainer Weerbaarheid

De OTR is SUPER! Goed te volgen, zelfs voor digibeten zoals ik zeer gen gunstig geprijsd! Hugo doet wat hij beloofd, is super enthousiasmerend, kundig en bovenal een fijn betrouwbaar mens. In 2017 had ik een erg dure training gekocht met de belofte dat ik stap voor stap begeleid zou worden. Helaas ik raakte zo gefrustreerd dat ik het bijltje er na een jaar bij neer gooide. In 2020 kwam Hugo op mijn pad wat een verademing!( when the pupil is ready master Hugo will come).

IK BEN ZO BLIJ !!"

Linda Koster // Trainer en Programma Manager

Leuke en praktische workshop. Knap hoe Hugo ook online de spirit erin weet te houden!

Rudy Vanheygen // Consultant coach & trainer

Of je nu al ervaring hebt in online training of niet, met de OTR vindt je elke vijf minuten een tip, techniek of vraag die je helpt je training te versterken, te verbeteren, te laten groeien en vooral vlotter marketen en meer te verkopen. Je maakt een dynamische, leuke, leerzame, boeiende en interactieve training mee waarin Hugo Bakker al wat hij je vertelt ook in de praktijk laat zien en ondervinden. Ontdek het voor jezelf. Je zal er niet om treuren.

Gaby van der Voort // Gedragsexpert

Als je nadenkt om online trainingen te gaan geven en je weet nog niet goed hoe je dit vorm moet gaan geven dan zeg ik ga deze OTR training doen! Het is meer dan de investering waard, super inspirerend en je leert heel veel van Hugo en je mede deelnemers. Het levert je ontzettend veel op!

Joke Klaas // Loopbaancoach

Mooi stappenplan, waardoor je overzicht krijgt en in beweging komt!

Gerdy Heek // Trainer/coach

Als jij ondernemer bent en je:
1. denkt dat je iets te bieden hebt aan de wereld
2. maar je weet niet goed waar je moet beginnen
3. het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn
4. twijfelt of jij het wel kunt
5. hebt misschien al duizenden euro's gespendeerd aan trainers en coaches die je gouden bergen beloven
6. of je weet nog niet zeker of het wel voor jou is en je wilt er nog geen duizenden euro's aan spenderen,

dan is de OTR voor jou...

Florentine van Vollenhoven // Trainer/coach

Wil jij zelf een online training gaan ontwikkelen maar weet je niet hoe je dat moet aanvliegen? Dan is de OTR zeker een waardevolle eerste stap daartoe. Ik heb zelf heel veel inspiratie opgedaan bij het volgen van de OTR-live die erbij hoort ter ondersteuning van het zelfstudie pakket. Super veel nieuwe ideeën opgedaan, niet alleen via Hugo maar ook via de deelnemers met wie ik in de break-out rooms kon uitwisselen en in de chat. Het werkt drempelverlagend,

Ineke van der Valk // Trainer/coach

De OTR beveel ik aan vanwege de fijne compacte vorm om zoveel informatie te krijgen in slechts 1 dag. Het fijne is, dat je alles kunt terugvinden in de OTR zelf. Dus fijn voor het integreren. Hugo verstaat zijn vak, geeft veel informatie en houdt alles overzichtelijk en to the point.

Connie van Marrewijk // Trainer/coach

De OTR is een zeer praktische training, met duidelijke uitleg, video's en voorbeelden, op een laagdrempelige, praktische en realistische manier gebracht door Hugo vanuit zijn drive om kennis over te dragen over live on-line trainingen. Zeer aan te raden.

Lilian Vreeken  // Seniorencoach

In de OTR live dag deelde Hugo op zijn enthousiaste en verbindende manier van presenteren het hele proces om te komen tot een fantastisch online training. Niet alleen de techniek maar ook zelfonderzoek over welke passie je hebt en welke klanten je het liefst zou helpen, komen aan bod. In de training is ruimte om direct hiermee aan de slag te gaan en bovendien met andere deelnemers te sparren. Kortom: Geen excuus meer om het maken van mijn online training nog langer uit te stellen! Dank Hugo.

Andrea van der Molen // Therapeut

De Live dag was simpelweg mindblowing! Hugo is een geweldige trainer die niet alleen een schat aan kennis en ervaring bezit, maar ook warmte en begrip voor zijn deelnemers. De combinatie van luisteren naar Hugo en zelf aan de slag gaan in een kleine groep beviel mij uitstekend. Je leert niet alleen maar van Hugo, maar ook door de interactie met elkaar. Je krijgt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je online training. OTR is super, De OTR LIVE is een MUST.

Hilda Bastiaanse // Voice Over Artist

Under promise and over deliver! Dat is wat je bij Hugo Bakker gegarandeerd krijgt, terwijl je al heel veel verwacht.

Evelien Stadt // Trainer/coach

Stap voor stap alle aspecten van het maken en verkopen van een online training. Zo uitgebreid zie je het niet vaak.

Rob Lentjes // Trainer/coach

Hugo is een integere gevoelige man met een fijne uitstraling. Legt alles erg duidelijk en stapsgewijs uit.

Wacht niet langer, meer dan ooit zijn mensen bereid om online trainingen te volgen!

Jij kunt dit...

Met de lessen die je leert in de Online Trainers Revolutie kun jij een succesvolle online trainer worden. Misschien wil je dit al heel lang en zit je er tegenaan te hikken.

Echt, iedereen kan dit!

Ik weet het, het is spannend, maar wat is groter, je angst of je missie?

Mirella Markus, Leer- en managementcoach

Als ik de OTR gehad had bij de start van mijn bedrijf, had ik al lang de eerste training online gehad. Ik heb nu geld uitgegeven aan een coach en trainingen die mij dichter bij mijn ideale doelgroep en onderwerp voor een training/programma gebracht hebben, maar het kwam niet tot uitvoering.

De OTR geeft zowel heel veel praktische input op het gebied van (online)marketing als op het gebied van het ontwikkelen en geven van een online training.

Eigenlijk alles wat ik zocht bij elkaar!

Agnes van der Werf

De aanpak van Hugo heb ik ervaren als eerlijk en heel toegankelijk. Voor iedereen is er wel een oplossing, zowel qua kosten als techniek. Ik heb met veel plezier deze dagen gevolgd. Ik weet nu welke weg ik wil en kan bewandelen in het online gebeuren.

Eric van der Steen, trainer/coach storytelling

De OTR dag was een super fijne, enthousiaste en vooral een to-the-point dag met een goed, integer en congruent verhaal waarin het perspectief van de hele OTR voelbaar werd gemaakt als een soort punt aan de horizon. En tegelijk was het hier-en-nu aanpakken en doorpakken. Veel geleerd ook van Hugo zelf en dan vooral : Presenteer jezelf zoals je bent (eigen stijl) en leer anderen dat ze ook kunnen en we doen het samen ! Thanks, wat een mooie start van mijn OTR ervaring :).

Inga van Zalm, trainer/coach/NLP Master

Ik heb er een tijd over gedaan om Hugo Bakker als trainer te ontdekken. Maar sinds deze trainingsdag ben ik helemaal om. Afgezien van een schat aan kennis is het vooral zijn manier van presenteren die het vuur in me aanwakkerde. Het actie-vuur. De motivatie om "the extra mile" te gaan.

Janet Nuijen

Als je uitgedaagd wilt worden om stappen te zetten, dan is deze OTR dag daar uiterst geschikt voor! In een zeer veilige, ontspannen en humorvolle sfeer betrekt Hugo iedereen bij het proces. Ik heb deze dag als heel prettig en leerzaam ervaren. Met de opgedane kennis nieuwsgierig geworden naar het maken van een eigen online training waar ik binnenkort mee wil starten.

Mercedes Choufoer, trainer/coach stressmanagement

De Online Trainers Revolutie is een ware schop in de goeie richting, waarbij Hugo Bakker heel erg duidelijk maakt waar je allemaal aan moet denken voordat je je training maakt, de lancering en de follow up. In deze workshop krijg je een heel persoonlijke band door het gebruik van Zoom, waardoor je meteen leert om daar mee om te gaan. Het was geen minuut saai en erg leuk en leerzaam. Nu ga ik dan toch eindelijk mijn training maken, want Hugo heeft mij enorm geïnspireerd .

Bart van Vliet, trainer/coach

Hugo is open en eerlijk in zijn trainingen. Inmiddels meerdere webinars mogen volgen van hem, zeker deze dag heeft een extra boost gegeven.

Marieke van de Weg, coach rouwverwerking

Wat zette de OTR-live me in beweging!! De gouden tip was om gewoon rechtstreeks mensen te benaderen voor mijn pilot. Dat lijkt zo ontzettend logisch. En ja, ik heb dat zelf natuurlijk ook al bedacht. Maar altijd creëerde ik dan direct weer argumenten om het nu nog even niet te doen. Het is natuurlijk spannend, haha.

Door de dingen die Hugo zegt stap ik over mijn angsten heen. En ben ik direct aan de slag gegaan. Resultaat: binnen 1 uur 1 deelnemer. En veel lijntjes uitgezet.

Bregtje Bethlehem

Wanneer je wanhopig denk: hoe moet het allemaal, waar begin ik, wàt een berg... Hugo geeft je hoop en enthousiasme en maakt van de enorme berg heuvels. Je moet nog steeds klimmen, maar stap voor stap. Je gaat weer geloven dat het te doen is!

Cathelijn Radstake

Leuke energieke workshop, waarbij je allerlei ideeën opdoet voor je eigen online activiteiten. Hoe je de groep erbij houdt en energiek. Ook wordt je uitgedaagd (je hoeft het dus niet te doen als je niet wil) om te groeien door net buiten je comfort zone een opdracht te doen. Dit heeft mij ertoe gezet dat ik een kort filmpje van 2,5 minuut op FB durfde te plaatsen. Iets dat ik wel wilde, maar het zetje in de rug nodig had. Super mooie reacties gekregen, dat me zekerder maakt over mezelf!

Caroline Klein

Ben je trainer of coach en wil je jouw training online brengen, dan is dit HET programma om te volgen. Alle aspecten komen aan bod op een hele duidelijke, overzichtelijke en prettige manier. Hugo neemt je stap voor stap mee en houdt niets achter. Ik zeg doen!

Willem Snellenberg

Complete hulp om online training te verwezenlijken. HUGO BEDANKT.

Anita Mulder

Toen ik de uitnodiging kreeg om mee te doen met de OTR live dacht ik oef een hele dag achter de laptop dat worden vierkante ogen en s 'avonds languit op de bank. Maar nieuwsgierig en graag willen afkijken van Hugo maakten dat ik mee deed. En wat was het leuk! Niet alleen leuk maar ook heel erg inspirerend, inzicht gevend en leerzaam.

Misschien vind je online nog wel leuker dan live, ik wel!

Ik gun je van harte dat je via internet vele malen meer mensen mag inspireren. Het is zo leuk en je kunt bijna alle werkvormen gewoon online doen.

Veel succes, Hugo Bakker

PS: Als je gelooft dat ik je verder kan helpen, doe dan mee! Vul hieronder je gegevens in en dan ontvang je direct een bevestiging in de mail. 
(als dat niet gebeurt, check dan je spam map en als ie daar niet in zit, mail dan naar management@hugobakker.com.

Aanmelden voor deze gratis training:


Hugo Bakker, passie voor online trainingen maken én verkopen (liefst op de automatische piloot)

>