Privacy verklaring

Privacy Verklaring van Hugo Bakker Trainer & Coach

Versie: 21 mei 2018
Op 25 mei 2018 zal de nieuwe wet op de AVG ingaan. Op dit moment stel ik alles in staat om te voldoen aan alle eisen. Mocht ik nieuwe informatie krijgen waardoor het nodig is om onderstaande privacy verklaring te herzien dan zal ik dat direct doen.

Je wilt je online vrijelijk kunnen bewegen

Bedankt voor je bezoek aan mijn website hugobakker.com waar ik ondernermers inspireer om hun bedrijf te laten groeien. Bij nadere interesse meld je je aan voor de passie challenge of een andere video serie, of je doet een keer mee aan een workshop. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Uiteraard. Als je je aanmeldt voor videoserie gebruik ik je gegevens alleen voor dat doel. Als je je aanmeldt voor een workshop dan heb ik je persoonlijke gegevens of je bedrijfsgegevens nodig om een factuur te kunnen sturen. De persoonlijke toelichting die je er eventueel bij vermeldt, verlaat mijn mailbox niet. Over dat alles hieronder in detail meer.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een workshop of een online training volgt worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, eventueel bedrijfsgegevens, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante gerelateerde zaken zoals het versturen van emails ter voorbereiding op de workshop waarvoor je je aangemeld hebt. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je gegevens worden tevens verwerkt om je anderszins te inspireren en informeren over mijn bedrijfsactiviteiten, en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met je gegevens?

Je gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens.

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
– nieuwsbriefsoftware, voor de digitale nieuwsbrief
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Emails

Onderaan iedere email vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Wat gebeurt er terwijl je surft?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Ook is er een Facebook pixel geïnstalleerd op de website zodat het mogelijk is om relevante content te delen op Facebook.

Cookies – laat ze voor je werken

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat deze website minder goed kunnen functioneert als je alle cookies uitschakelt. Hier vind je meer informatie over hoe mijn cookies werken.

Google Analytics – op privacy-vriendelijke wijze

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Indien je je aangemeld hebt voor een video serie en vervolg emails en je deze langer dan 6 maanden niet geopend hebt worden je naam en email adres uit mijn systeem verwijderd.

Gegevens van klanten (mensen die workshops of online trainingen hebben gevolgd) blijven bewaard in mijn administratie tenzij de klant een verzoek doet zijn of haar gegevens te verwijderen. Net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen drie werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?

Neem ook dan contact op via management@hugobakker.com

Direct contact?
Bel me op 06-15951661
Hugo Bakker
Lekdijk 181
2957CG Nieuw-Lekkerland

Bedrijfsgegevens:
KvK nr.: 24411666
BTW nr.: NL1737.22.738.B01
Handelsnaam: Hugo Bakker Trainer en Coach

>