Social media expert Marlene May met hart voor Stichting ALS

Met social media naar de top… èn steun tegelijkertijd de stichting ALS!

Ik ontmoette Marlène op een voorbereidingsdag voor de tour du ALS, een fietstocht ten bate van Stichting ALS naar de top van de Mont Ventoux.

Ondanks dat ik haar niet kende voelde ik wel gelijk dat ze een interessant verhaal zou hebben voor de Expertpodcast.

Marlène stond op het podium en vertelde over de reden waarom zij stichting ALS steunt.

Ze werd gevraagd om de stichting te helpen meer bekendheid te geven aan de Tour du ALS omdat ze alles van social media weet.

Hoe kun je goede doelen verspreiden m.b.v. social media?

En het is haar gelukt; meer volgers, meer likes, veel meer bereik.

In de podcast deelt ze wat ze precies gedaan heeft.

Wil je Stichting ALS en de Tour du ALS steunen?

Wil je op 29 mei nog meefietsen voor ALS naar de top van de Mont Ventoux, of mij (Hugo) persoonlijk sponsoren als ik de berg bedwing voor dit mooie doel, kijk dan op https://www.tourduals.nl/

Veel luisterplezier!!

Naast haar werk voor stichting ALS helpt Marlène bedrijven en ondernemers naar meer leads en klanten.

Nieuwsgierig naar deze succesvolle vrouw die onderneemt vanuit haar hart?

Kijk dan op haar website.

Geïnspireerd?

Abonneer je op de Expertpodcast op jouw favoriete platform:

 

 


Populaire afleveringen

Merijn Ruis: op z’n 24e met pensioen

Wat zou er in de wereld veranderen als IEDEREEN zo'n positieve instelling zou hebben als Merijn? Ik kom aan op zijn flat, 3 hoog, ergens in Den Haag. Het voelt alsof ik weer in mijn eigen flatje ben toen ik op mijn 25e in Schiedam woonde. Merijn geeft mij direct een stevige knuffel! Het werd een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Een podcastgesprek dat anders [...]

Lees meer...»

7 grootste marketing blunders die ik in 2018 maakte

Afgelopen dagen stond ik stil bij hoe 2018 geweest is. En ik moet zeggen: het was een leerzaam jaar... [...]

Lees meer...»

Ik stop! (NOOIT) – 2 besluiten

Deze week kreeg ik drie boeken spontaan opgestuurd; In 10 stappen effectieve e-mail marketing ontmaskerd van Jan Everts. Druk zijn is een keuze van Yvette Vermeulen. En In 10 stappen van klant naar ambassadeur van Arnoud Kuipers. Alle drie bedankten ze mij, als zijnde iemand waarvan ze geleerd hebben en waardoor ze geïnspireerd zijn geraakt. Bovendien schre [...]

Lees meer...»

De succesfactor voor bestsellers van Daisy Goddijn

Hoe schrijf je als kennisondernemer een bestseller boek? Je hebt alle content in je hoofd, maar hoe krijg je dat in een goed boek? Daisy Goddijn heeft een bewezen succesformule voor het maken van jou eigen bestseller. Zij weet hoe je een auteur kunt motiveren om nu te starten met het schrijven van een boek. Dit doet ze door hulp te bieden met het schrijfproces, drukwerk en boe

Lees meer...»
Dit blog mag gedeeld worden via
>