Testimonial Fokke Vreeken (zijn vrouw Lilian doet mee met mijn jaarprogramma)

0 Reacties

Testimonial Fokke Vreeken (zijn vrouw Lilian doet mee met de OTM) blog

"Ik wilde even een videootje opnemen, omdat mijn vrouw meedoet met Hugo´s jaarprogramma. En ik moet zeggen dat ik daar super enthousiast over ben!"

Fokke Vreeken praat in deze video over de Online Trainers Mastermind. Dit programma is inmiddels van naam veranderd in 'Leiders met een Missie'.

Het raakte mij dat het Fokke zo raakte...
Kijk naar deze prachtige video of lees daaronder wat Fokke zegt.

"Het is zo dat, de training van Hugo is zo ontzettend waardevol, we zijn een keer bij hem op een training geweest op een dag dat mijn moeder ernstig ziek was. Mijn vrouw zei van "Nou, zullen we daar wel naartoe gaan of niet?" en ik zei tegen haar dat we er gewoon naar toe moesten gaan, omdat Hugo waardevolle informatie had.


Mijn vrouw, Lillian, heeft toen Hugo's jaarprogramma aangeschaft van iets meer dan 1000 euro. Nou, ik kan je zeggen dat deze training veel meer dan 1000 euro waard is! Ik zou er namelijk zo 4000 euro voor geven. Vergelijkbare trainingen zijn vele malen duurder en de waardn die Hugo biedt is zo ontzettend goed!


Ik doe de training zelf niet, maar mijn vrouw die doet de training en soms zit ik op de achtergrond een beetje mee te luisteren en ik verbaas me gewoon over de interactie die hier is! De interactie tussen de deelnemers, datgene wat Hugo je leert over van alles en nog wat.


Als je een eigen bedrijf hebt en je wilt je eigen bedrijf positioneren online, je wil je marketing op orde hebben, je wil alle dingen die daar bij horen. Dingen zoals emailmarketing, Facebook, je marketingkanalen op orde krijgen, noem het maar op! Je kan het zo gek niet bedenken, of Hugo heeft het! 


En als Hugo het niet heeft, dan stel je de vraag en wat gaat Hugo doen? Dan gaat hij gewoon er extra dingen bij maken!


Hugo Bakker is wat mijn mening betreft de Tony Robbins van Nederland. Ik hoorde een verhaaltje over de collega's van Hugo die ook programma's aanbieden (ik heb daar ook zelf veel van gezien en veel van sommige stukjes of dingetjes gedaan) en niets is vergelijkbaar met wat Hugo doet!


En dan heb ik het nog niet eens over de integriteit die Hugo biedt, de lage prijs die hij geeft, de eerlijkheid die hij biedt. Dat hij niet alleen jou alle tools geeft om op het gebied van je online business te groeien, maar dat hij ook ervoor zorgt dat dat jij als mens groeit! Dat je als je karakter wordt opgebouwd en je wordt bemoedigd, maar je wordt ook uit je comfort zone gehaald, iets wat absoluut noodzakelijk is als je je online business wil opbouwen!


En dan wil ik alleen maar zeggen dat er ook geen persoon is hier in Nederland die zo integer is- sorry dat ik bijna emotioneel word... maar er is niemand hier gewoon in Nederland die zo integer is en zoveel waarde niet dan Hugo. Dus ik zou zeggen, wat mij betreft hoeft je geen moment te twijfelen en schaf dat programma aan!


Doe het gewoon! Ik wil alleen maar zeggen, Hugo bedankt.


Je bent super!"

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>