Testimonial Harm van Wijk van beleggen.com

0 Reacties

Testimonial Harm van Wijk van beleggen.com blog

Harm van Wijk boekte een VIP dag

"Hugo, kun je me helpen? Ik wil meer mensen bereiken met mijn missie."

Met deze vraag kwam Harm bij me.
In 1 dag hebben we uit de chaos overzicht gecreëerd en een plan gemaakt.
Daarna heeft hij ook een trainingsprogramma gevolgd en is Harm 'als de sodemieter' aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij meer dan een miljoen verdiend met zijn online programma!

Harm van Wijk over Hugo Bakker

"Hallo, mijn naam is Harm van Wijk van Beleggen.com en bij deze even een berichtje om je te bedanken, Hugo, voor al het werk wat je hebt gedaan, om er voor te zorgen dat Beleggen.com weer goed vindbaar is! Dat ik weer als ondernemer succesvol ben en ervoor kan zorgen dat ik beleggers kan helpen, om geld te verdienen op de beurs. 

Hugo is iemand die ontzettend veel kennis en expertise heeft en in staat is om ondernemers te helpen, om weer succesvol te zijn en op deze manier hun bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. 

Dus bij deze; als je nog twijfelt om met Hugo Bakker aan de slag te gaan; doe het gewoon! Dit gaat er echt voor zorgen dat je je business met sprongen vooruit kan krijgen. Hugo, ontzettend bedankt!"

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>