Testimonial van Marita Teunisse

0 Reacties

Testimonial van Marita Teunisse 2 blog

Marita kwam een aantal jaren geleden bij me en vroeg om hulp.
Ze was al een tijdje in haar eentje aan het aanmodderen en kwam niet vooruit.
Ze wilde haar missie verder verspreiden en ze wilde een online programma.
In eerste instantie kocht ze de Online Trainers Revolutie.
Later ontdekte ze dat ze graag met een groep wilde optrekken en volgde het jaarprogramma, dat toen nog de Online Trainers Mastermind heette.

Bij haar afscheid postte ze deze video:

"Hey, hoi, ik ben Marita Teunissen van Digitaalspeciaal en ik wil je even vertellen waarom ik bij Hugo Bakker in de leer ben gegaan.

Nou, ik ken Hugo bakker van het internet al vanaf 2016, toen had ik mijn eerste online training bij hem gekocht en daarvoor had ik al heel veel video's, live streams en youtube filmpjes van hem gezien. Eigenlijk viel hij me meteen op, omdat hij heel energiek is, erg down to earth en hij zegt het gewoon zoals het is. Zonder opsmuk en zonder al teveel Amerikaanse toestanden, dat trok mij enorm aan!

Tijdens de eerste lock down in 2020 heb ik zijn promoties gezien voor de
Online Trainers Revolutie. Ik heb toen zijn filmpjes gezien over het online lesgeven op Zoom en toen kreeg ik steeds meer het idee: "hier moet ik meer gaan doen". Ik had al hele lange tijd ideeën, maar toen is het zaadje echt gaan ontkiemen en ben ik bij hem in de Online Trainers Revolutie ingestapt.

De Online Trainers Revolutie is een heel mooi pakket, waarmee je online trainingen leert maken en waarmee je eigenlijk over zijn schouder mee kunt kijken, hoe hij dat doet.

Maar daarbij had hij ook een tweedaagse live (nou ja, 'live', online bedoel ik dan) en tijdens die twee bonus dagen, werd ik eigenlijk nog enthousiaster! Want hoe fijn is het wanneer iemand je aan de hand neemt en je letterlijk bijna ondersteunt, bij alle dingen die je tegen komt bij het opstarten van je eigen bedrijf.

En ik was al vanaf 2016 bezig, maar ik bleef steeds tegen dingen aanlopen. En ja, ik was eigenlijk wel toe aan een goede coach!  Ik ben vanaf voorjaar 2020 ingestapt in de Online Trainers Mastermind. Dan word je een jaar lang gecoacht door Hugo, zijn er wekelijkse mentoruren, wekelijkse mastermind sessies (samen met andere ondernemers) en de online community op Facebook, waar je elkaar heel erg ondersteunt (waar Hugo zelf ook heel vaak te vinden is) en waar je vragen kwijt kunt of je successen kunt delen!

Gedurende dit jaar heb ik webinar challenges gedaan, pilottrainingen, kies-je-nice trainingen, livestream challenges, noem het maar op! Er is elke maand wel iets te doen en dat heeft mij enorm gestimuleerd, om te komen op het punt waar ik nu ben.

Resultaat:
Ik heb nu mijn eigen online academy, met twee goedlopende online trainingen. Ik heb zelf ook een online coachingstraject van een jaar opgezet en ik ben een podcast gestart! Met daarnaast nog natuurlijk een update van mijn website, want ook daar helpt Hugo je bij.

Al met al, het was een jaar waarin ik veel heb geleerd! Waarbij ik van volger naar leider ben gegaan, zoals Hugo dat altijd zo mooi zegt. En daarbij heb ik af en toe liefdogeloze schoppen op mijn kont gekregen van iedereen en Hugo, maar dat heeft er niet toe geleid, dat ik het bijltje erbij neer heb gelegd, nee juist andersom! 

Ik sta nu op, met mijn hoofd vol ideeën, met één been in de toekomst om te kijken waar ik met mijn bedrijf nog meer mensen kan gaan inspireren en coachen, op het gebied van creatieve digitale ondersteuning voor kinderen, met een extra taal behoefte. Met mijn bedrijf Digitaalspeciaal, mijn online academy en met mijn podcast TOS en de digitale wereld.


Hugo, ook bedankt voor alles. Je was een geweldige coach en je bent en blijft waarschijnlijk altijd een soort vast punt in mijn leven, want we blijven elkaar volgen, ik blijf binnen de OTR natuurlijk aanwezig en wellicht zien we elkaar weer eens op een andere coachingsdag? 

Bedankt, iedereen in de online Facebook groep en ik wens jullie allemaal het allerbeste! Tot ziens, veel succes en liefde voor de toekomst. Dag!"

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>