13

Video bewerken, hoe doe je dat?

Steeds meer mensen vragen aan mij hoe ik nu toch die video’s maak en hoe ik ze bewerk?
Daarom heb ik besloten om een video te maken waarin ik uitleg geef over de software en tips geef hoe je het makkelijkste en het snelste de video kunt bewerken en online zetten.

Hoe heet de software en wat kost het?
De software die ik gebruik heet AVS video editor.
Het is goedkoop en makkelijk in gebruik.

avs video editorDe reden dat ik deze software had gekocht is omdat het alle video formaten kan lezen (dus ook die van mijn video camera; en dat was nog al een zoektocht);

HD Video (inc. Blu-ray video, AVCHD, MPEG-2 HD and WMV HD), AVI (DivX, Xvid, etc.), DV AVI, MP4 (inc. Sony PSP, Apple iPod and Archos), WMV, 3GP, 3G2, QuickTime (MOV, QT), DVD, VOB, VRO, MPEG-1, 2, 4, TOD, MOD, MPG, DAT, VCD, SVCD, Real Video (RM, RMVB), ASF, ASX, MJPEG, H.263, H.264, DVR-MS, MKV, OGM, FLV, AMV, MTV, TS, M2TS, M2T, MTS, DPG, NSV, FLI, FLC, CDG, GVI, SVI, PPT, PPTX, WTV.

Op het moment van schrijven is deze software in de aanbieding: van $199 voor slechts $59 en dan mag je er onbeperkt gebruik van maken; ook op verschillende computers. Je kunt betalen met Paypal of credit card (tja, zo gaat dat met de meeste software).

Mocht je deze software aanschaffen; je doet dit helemaal online (klik hier of op het plaatje en ga daarna boven in het menu naar Buy now). Je krijgt dan een email met je licentie code en je kunt de software downloaden. In de mail vind je ook een duidelijke instructie. Veel succes! Bovendien krijg je de volgende software tools er gratis bij:

audio converter/ audio editor/ image converter/ video remaker/ media player/ dvd copy/ disc creator/ registry cleaner/ document converter/ photo editor/ cover editor/ video recorder/ ringtone maker/ video converter

Meer instructiefilmpjes nodig?

Doe mee aan het Expert Implementatie Programma t.w.v. €2294,- Nu voor slechts €497,- !!!
Klik hier voor meer informatie

Mocht je vragen hebben stel ze dan in het commentaarveld hieronder zodat andere lezers ook gelijk het antwoord hebben. O ja, voordat je het vraagt: als je een MAC/ Apple gebruiker bent kun je het volgens mij helemaal goed af met Imovie.

Dit blog mag gedeeld worden via
 • henk van Dijk schreef:

  Hoi Hugo,

  Dank je voor deze informatie.
  Je wist zeker dat ik ernaar op zoek was ? -:)
  Goed ook je uitleg.
  Groet
  Henk van Dijk

 • Douwe schreef:

  Ik gebruik daarvoor Adobe Premiere en/of Final Cut Pro X.
  Kijk maar eens naar deze video over mijn passie.
  http://vimeo.com/69299527

  Groetjes,

  Douwe

 • Ron schreef:

  Hallo Hugo,

  Is het met deze software ook mogelijk om screencapture te integreren in de video. Ik bedoel dus de mogelijkheid om een powerpoint te integreren of te laten zien hoe je bepaalde handelingen op de PC doet?

  Groeten,
  Ron

 • Hey Hugo,

  Weer een enorm helder en bruikbaar filmpje van je. Daar kunnen we weer verder mee!

  Bedankt voor het delen en hartelijke groet,
  Jeroen

 • Ha Hugo,

  Wat een fijn filmpje, helder! Dank je.
  Ik ben aan het uitproberen geweest met iMovie, maar dit lijkt simpeler. Vind jij dat ook, ken je iMovie?

  Leuk om je volgende week weer te zien, hartelijke groet,
  Mariska

  • Hugo schreef:

   Hoi Mariska, ja, leuk om je volgende week te spreken.
   Imovie moet van Apple zijn en ik werk daar niet mee. De Apple fans zeggen altijd dat alles met ‘i’ ervoor hartstikke makkelijk in het gebruik is….
   groeten, Hugo

 • Felicia schreef:

  Hoi Hugo!

  Bedankt voor de overzichtelijke uitleg, ga AVS video editor misschien gebruiken voor het maken van mijn bedrijfsfilm. Ik dacht er eerst aan om gewoon Windows MovieMaker te gebruiken, maar AVS klinkt nu ook wel aantrekkelijk. Wat denk jij dat de grootste verschillen zijn?

  Groetjes,
  Felicia

  • Hugo schreef:

   Hoi Felicia, windows moviemaker kan veel minder dan AVS en bovendien krijg je met AVS allerlei andere software tools erbij die ook handig zijn. Niet te lang over nadenken, gewoon doen!

 • ido schreef:

  In het filmpje haal je er een stukje tussenuit. Maar hoe weet hij hoe groot dat moet zijn? Het is mij niet duidelijk. Uitleg s.v.p.

 • >