Cover_Koplopers_miniIk ga voor Koplopers 2014!

Koplopers is een boek waar inspirerende ondernemers instaan. Een koploper is een leider, een inspirator, iemand die bereid is de weg te wijzen aan anderen die op een paar stappen volgen; dit volgens de oprichter van Open Circles, Nisandeh Neta, de uitgever van het boek.

Vorig jaar zat ik in de zaal met meer dan 1000 man en zag ik de koplopers 2013 op het podium staan. Zij vertelden hun verhaal en ik dacht:

Als zij dat kunnen dan moet ik dat toch ook kunnen!

Ik nam een besluit: volgend jaar sta ik op dat podium!!!
Op dit blog (van Open Circles) heb ik geschreven wie ik ben, wat ik doe en waarom ik een Koploper ben.

De uiteindelijke keus of ik er daadwerkelijk in kom kan ik niet nemen maar ik kan er wel voor gaan om de resultaten te creëren, om het leiderschap te tonen dat nodig is om in het boek te komen.

Vorige week heb ik deze video online gezet en gestuurd naar het team van Open Circles. Hierin kun je een stukje van mijn verhaal horen en zien:

Zij hebben de video enthousiast ontvangen.

Zondag sta ik op het podium!

Ik weet niet of het er mee te maken heeft maar afgelopen woensdag luisterde ik mijn voicemail af en bleek Open Circles ingesproken te hebben met de vraag of ik volgende week tijdens de Business Bootcamp (1000 tot 1500 man in de zaal) op het podium een testimonial wil doen!

Ik besefte gisteren opeens het volgende:

Ik kan wel vinden dat ik een Koploper ben en dat ik in dat boek hoor. Maar belangrijker is dat anderen vinden dat ik een Koploper ben. Mensen volgen alleen een leider uit vrije wil als zij vinden dat de betreffende persoon inspireert.
Het is een beetje buiten mijn comfortzone om je het volgende te vragen (immers; ik loop het risico dat niemand reageert…):

Vind jij dat ik een Koploper ben en zo ja Waarom?

Zou je mij een groot plezier willen doen en een antwoord geven op deze vraag in het commentaarveld hieronder. Je mag het via de social media knopjes ook ‘delen’ met jouw netwerk als je iemand kent die jouw mening deelt.

van passie naar winstgroeten, Hugo
PS: dit blog met deze vraag is niet bedoeld om mijn ego te strelen.

PS2: Mocht dit de eerste keer zijn dat je een reactie op mijn blog achterlaat dan ontvang je automatisch het gratis ebook “Van Passie naar Winst”.