Waarom alles wat Bart van den Belt aanraakt verandert in…

4 Reacties

Goud!

Bart is oprichter van de Zakelijk Succes Academy en 4 jaar geleden ontmoetten wij elkaar omdat hij een WordPress cursus wilde aanbieden maar (eerlijk is eerlijk) op dat moment geen zin had om deze te maken. Hij had gezien dat ik er wel één had omdat mijn training op Paypro stond en de hoogste score in de WordPress categorie had. Hij belde mij op om samen te werken en dat was het begin van een mooie vriendschap. Later hebben we samen een weekend in Schotland doorgebracht (met de 4e Musketier, een beweging van mannen die meer vanuit hun hart willen leven).

Een paar weken geleden ging ik langs bij hem op kantoor om hem te feliciteren met zijn nieuwe boek “De Online Marketing Machine”.

Ik vroeg hem hoe het nu toch mogelijk is dat alles wat hij aanraakt verandert in goud… kijk en luister mee:

Wil je je grootste inzicht met me delen door hieronder een reactie achter te laten?

Over 

Hugo Bakker

Mijn missie is: Zoveel mogelijk mensen inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
Als ik jou kan helpen om je missie te verspreiden, dan heb ik indirect impact op het creëren van een betere wereld.

  • De meeste ondernemers maken de fout dat ze hun kennis willen beschermen. Maar de meeste klanten hebben niet die kennis nodig maar een proces. Dus die kennis kan je gratis weggeven, als je ze maar helpt in het proces om van A naar B te komen!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Meest recente blogs:

    Volg mijn content op je favoriete platform:

    >