Waarom ik meedoe aan de verkiezing Freelancer of the Year

0 Reacties

Heb jij een boodschap en wil je meer mensen bereiken?

Ik wel!
Mijn boodschap is dat je alles kunt bereiken wanneer je als trainer/coach of spreker waarde toevoegt aan jouw omgeving en tevens een helder doel stelt waar je in gelooft en waar je een brandend verlangen naar hebt.

Ik heb een brandend verlangen om de verkiezing Freelancer of the Year te winnen en wil jouw hulp vragen.
Maar eerst:

2 redenen waarom ik meedoe aan de FOTY verkiezing:

Wil je me helpen?

Eerlijk gezegd heb ik liever dat je een beoordeling schrijft, dat kost hooguit 1 minuut en dan krijg ik, bij een beoordeling als klant met 5 sterren) tot 50 punten! (afhankelijk van jouw beoordeling); dus als ik waarde voor jou heb toegevoegd, door blogs, video’s, ebooks, mijn boeken, werkvormen, een workshop, trainingen, online diensten, wil je daar dan een korte zin overschrijven?


Let op dat je het aantal sterren aanklikt (standaard staat het aantal op 3 sterren en dan is de beoordeling een 6, daar ga ik de verkiezing niet mee winnen…).

Klik hier om op mij te stemmen (door op Facebook, Twitter of LinkedIn te delen; dan krijg ik 1 punt).

Als ik de verkiezing win, dan geef ik een feest en dan ben je van harte welkom!

O ja, misschien had ik je al gevraagd en heb je me al gesteund, anoniem of met naam; onwijs bedankt!

Over 

Hugo Bakker

Mijn missie is: Zoveel mogelijk mensen inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
Als ik jou kan helpen om je missie te verspreiden, dan heb ik indirect impact op het creëren van een betere wereld.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>