4

Waarom je elke dag moet focussen op bestaande klanten

Wat ga je vandaag voor je bestaande klanten doen?

Neem kort de tijd om in het commentaarveld hieronder te noteren wat jij vandaag voor betaande klanten gaat doen en inspireer elkaar!

Ken jij iemand die zeker profijt zal hebben van dit artikel? een leverancier van jou misschien 😉
Klik dan op LIKE, TWEET, G+ of Share zodat deze persoon ook mee kan praten.

Dit blog mag gedeeld worden via
  • jeannette bal schreef:

    Wat doe ik om mijn bestaande klanten te helpen?
    Zij krijgen regelmatig een mailtje met inspirerende tips of een aanbieding en verder heb ik een persoonlijke band met hen. Zij bellen/mailen me met persoonlijke vragen die niet altijd over mijn core business gaan. Ik breng ze dan in contact met iemand (kan andere klant zijn) die hen wel verder kan helpen. Ik wil voor mijn klanten een spin in het web zijn om ze verder te helpen.

  • Yvonne van Lith schreef:

    Ik bedenk me net dat ik mijn e-bookje met tips voor meer zelfvertrouwen ga sturen aan mijn bestaande klanten. Ik heb hem nog niet aan mijn Facebook kunnen linken (hiermee zou jij me kunnen helpen Hugo) en ik ben heel blij met hun vertrouwen in mij.

  • >