4

Waarom je moet leren van de besten

Wat een week! Eerst naar Brendon Burchard in Londen en gister de sleutel van mijn nieuwe kantoor gekregen. Dat ging trouwens niet helemaal zonder slag of stoot. Maar goed; als je wilt ondernemen dan moet je af en toe obstakels over.

Tja, Londen, Brendon Burchard…
Ik snap nu waarom hij zo succesvol is.
Hieronder in de video deel ik een aantal ervaringen en lessen van het afgelopen weekend.

Als je nu dingen doet die niet goed werken voor je….

Bijvoorbeeld; je werkt heel erg hard maar je trekt nog te weinig klanten aan. Je blogt je helemaal ziek maar niemand neemt contact op. Je geeft gratis workshops en je kunt de deelnemers niet zover krijgen dat ze ook van je gaan kopen…

Dan is het goed om te kijken waar je iets kunt verbeteren. Voor de meeste trainers en coaches zit hem dat in marketing.

Als je snel je doelen wilt bereiken is het goed om te leren van de besten.
Zij hebben alle fouten al gemaakt en weten wat werkt. Daarom vond ik het super om naar Londen te gaan en te leren van de beste van de wereld.

Elke expert is een student; hij blijft leren en verbeteren!

Wil jij versneld werken aan je expertstatus zodat je voor de rest van je leven makkelijker meer klanten aantrekt en dus minder tijd kwijt bent aan marketing en waardoor je meer tijd hebt om daadwerkelijk met je passie bezig te zijn?

Kom dan naar het Business Kickstart Seminar!

aanmelden seminar klik hierO ja, de inschrijving sluit op woensdagavond 15 januari om 21.00 uur.

Dit blog mag gedeeld worden via
 • Jeannette Bal schreef:

  Hoi Bart,
  Wat interessant dat je “iets” met circus doet. Ik heb als kind bij een Jeugdcircus in Den Haag gezeten. Leuk om je zaterdag te ontmoeten, hoor graag hoe je dit nu in een bedrijf wilt omzetten.
  En je zult zeker geen spijt krijgen om naar Hugo te komen. Ik heb al veel met hulp van Hugo kunnen implementeren in mijn bedrijf.

  met magnetische groet,
  Jeannette Bal

 • Bart Durand schreef:

  Hoi Hugo,

  Ik volg nu zo’n half jaar jouw blogs en moet zeggen ze me inspireren.
  Ook Brandon Burchard vind ik erg inspirerend.
  Zelf doe ik al een tijdje voorzichtig pogingen om mijn passie, kennis en kunde over creatief denken, improvisatietheater, circus en clownerie om te zetten in een bussines, maar dat valt me nog niet mee.
  Daarom kom ik zaterdag ook naar Hendrik-Ido-Ambacht om kennis te maken met jou en je live te zien en te horen en veel te leren.

  Ik zie er naar uit.

  Groet,
  Bart

  • Hugo schreef:

   Hoi Bart, wat leuk dat je op dit blog schrijft en ik heb je reactie ook voorgelezen aan een aantal mensen die ik vandaag training gaf. Niet om jou, maar om het feit dat je me al een tijd volgt en nu besloten hebt om me LIVE te komen ervaren; dat vind ik nu een supergoed voorbeeld van hoe het kan gaan; dankjewel daarvoor.
   groeten, Hugo

 • >