Waarom opnieuw naar de top van de Kilimanjaro?

6 Reacties

In Vlog #4 wil ik je vertellen waarom ik in september 2017 opnieuw de Kilimanjaro beklim.

Ik vertel je over Grace, de vrouw die ik vorig jaar ontmoette en de relatie met het project dat ik dit jaar steun.

Steun de bouw van het vrouwencentrum in Mali!

Als je het project wilt steunen kun je dat op 2 manieren doen (en dan ben ik en de vrouwen aldaar je zeer dankbaar):

  1. Doneer via mijn privé rekening onder vermelding van: Kilimanjaro. Rekening nummer: NL39ABNA0450847128 t.n.v. HL Bakker (zet ook je email adres er even bij zodat ik je een bevestiging kan sturen en weet wie er gedoneerd heeft).
  2. Kom naar het Business Boost Benefiet Seminar op 1 september in Veenendaal;

Mentale steun in de vorm van een reactie hieronder is ook zeer welkom!

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

  • Wat ik zo geweldig vind is dat jullie niet bepalen voor een ander wat die nodig heeft. I.p.v. iemand in een slachtofferrol te duwen, geef je respect én de kans om in het eigen levensonderhoud te voorzien. Een initiatief als een vrouwencentrum sluit daar mooi bij aan: geef vrouwen (letterlijk) de ruimte en ze kunnen vat krijgen op hun eigen toekomst. Hugo, jij brengt dit initiatief tot de max door jezelf volledig in te zetten in lijf, hoofd (kennis) en materialen (verkoop) én de samenwerking aan te gaan. Gezien je “buiten”adem-haling tijdens dit filmpje kan die Kilimanjaro nog een flinke klus worden 🙂 Toitoitoi!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Meest recente blogs:

    Volg mijn content op je favoriete platform:

    >