masterclass
winst met workshops

met workshops masterclass

Je bent het toch met me eens dat als je je passie wilt DOEN, je meer zult moeten leren over marketing en sales?

Black Friday Deal

01
Dagen
21
Uren
34
Minuten
28
Seconden

Kost het je heel veel tijd en energie om je workshops te vullen en zou je dat liever aan de inhoud besteden?

Er is een manier om met gemak je workshops te vullen en er veel winst uit te halen; veel meer dan je voor mogelijk houdt; door simpelweg het bewezen concept uit te voeren.

2 jaar lang gaf ik gratis workshops, omdat ik zo gepassioneerd was over wat ik deed (ervaringsleren middels actieve werkvormen in de buitenlucht). Ik was bang dat niemand zou komen als ik er geld voor zou vragen.

Toen dit niet langer vol te houden was, besloot ik dat het anders moest en ik ging leren HOE ik het voor elkaar kon krijgen om mijn passie te doen én geld te verdienen.

Dat is gelukt en toen gebeurde er iets onverwachts...

.

De mensen die op mijn workshops kwamen vroegen zich af HOE ik mijn workshops vulde en zo onstond dit programma, omdat ik nu, indirect, veel meer mensen kan helpen.

Immers, als jij meer mensen kan helpen, door mijn hulp, is mijn impact veel groter dan wanneer ik alleen zelf workshops zou geven.


Ik help je graag!

7 weken
Winst met Workshops Masterclass

winst met workshops programma

Een eigen podium, een volle zaal?

In de 'Winst met Workshops Masterclass' ga je leren hoe je je workshops kunt vullen, hoe je meer impact kunt hebben, hoe je een hogere conversie kunt halen tijdens je workshop, training, seminar of retraite.

Doe nu mee met mega introductiekorting €995,- €295,-!


Dit krijg je als je je aanmeldt:

Onbeperkt toegang tot de Winst met Workshops Masterclass!

Leer met gemak je workshops vullen

Je leert al mijn strategieën om je workshops met gemak te vullen met de juiste deelnemers (jouw ideale klant). Misschien ga je marketing nog leuk vinden!

High Impact Trainen

Je leert wat je kunt doen om meer impact te hebben tijdens je workshop, ZODAT meer mensen je vervolgprogramma of workshop zullen kopen.

Authentiek je aanbod doen

Je leert hoe je op een authentieke manier je aanbod kunt doen, zodat het werkt, voor jou én voor de mensen die het kopen.

Onbeperkt toegang tot de 7 modulen

Wanneer je deelneemt aan de Winst met Workshops Masterclass, houd je onbeperkt toegang tot alle content, zodat je in je eigen tempo kunt implementeren.

Dit zeggen de mensen over de Masterclass

Zoals je ziet staan hieronder nog geen echte testimonials, want dit is de reden waarom je op dit moment de nog korting krijgt. De Masterclass is nog zo nieuw dat er nog geen testimonials zijn.  Hoe zou het zijn als jouw succesverhaal hieronder zal komen?

Jouw naam?

Workshopleider

50% conversie na mijn 1e authentieke upsell!

Ik ben zo blij dat ik de sprong heb gewaagd om met dit programma mee te doen; 

Direct resultaat tijdens mijn eerste workshop!

Jouw naam?

Workshopleider

Een volle zaal!

Nog nooit lukte het me zo snel om de zaal te vullen. Er moesten zelfs stoelen bij gezet worden!

Jouw naam?

Trainer

Ze vochten bijna om zich aan te 'mogen' melden

Ik schrok bijna toen ik het zag gebeuren, mijn aanbod sloeg zo aan dat men de aanmeldformulieren bijna uit mijn handen griste.

7 Winst met Workshops Modulen

Hieronder de 7 modulen, de 7 conversie momenten die je in detail gaat leren. De modulen zal ik via Zoom geven zodat je er live bij kunt zijn en vragen kunt stellen. Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, ik maar overal opnames van waar je onbeperkt toegang toe houdt. 

1

Module 1: Traffic - bezoekers naar je website trekken

Je leert allerlei manieren om meer bezoekers naar je website te trekken en uiteraard hoef je niet alles te doen, maar pik je er uit wat bij je past en je leert er een systeem van te maken. Je leert ook hoe je dit kunt uitbesteden.

2

Module 2: Meer volgers en email-lijst opbouwen

Je leert hoe je je bezoekers converteert naar volgers en naar je mailinglijst. In detail leer je strategieën die ik elke dag al dan niet geautomatiseerd toepas.

3

Module 3: De Ultieme workshop pagina maken (salespage)

Je leert hoe je de ultieme pagina kunt maken, waarop mensen zich kunnen aanmelden voor jouw workshop. En daarmee verhoog je de conversie van het aantal mensen dat die pagina bezoekt én zich aanmeldt. 

4

Module 4: Opkomst

Als mensen zich aanmelden voor jouw workshop betekent nog niet dat ze daadwerkelijk komen. Er is van alles wat hen tegen kan houden om aanwezig te zijn. En daarmee mis je de kans om hen 'te converteren' naar je volgende workshop of programma. Dus: ontdek hoe je de opkomst kunt verhogen.

5

Module 5: High Impact Trainen

Wat kun je doen tijdens de workshop waardoor de deelnemers zo enthousiast zijn dat ze het gaan delen, spontaan? En wat kun je doen zodat je de conversie naar je volgende workshop verhoogt? Je leert 21 dingen die je kunt doen tijdens je workshop, nog vóór dat je je aanbod presenteert, waardoor je conversie omhoog gaat.

6

Module 6: Je onweerstaanbare aanbod

Hoe kun je een aanbod maken dat onweerstaanbaar is, waardoor mensen het gevoel krijgen dat ze een 'dief van hun eigen portemonnee' zijn als ze niet kopen. Hoe zorg je ervoor dat mensen "Ja ik doe mee!" roepen, nog tijdens je pitch? Je leert de 21 stappen van de ultieme pitch en je leert om een aanbod te maken dat 'sells like crazy'.

7

Module 7: Na je workshop conversie

Je leert wat je kunt doen tijdens om mensen zover te krijgen dat ze je ambassadeur worden en je volgende workshop veel makkelijker gevuld is. En je leert hoe je er voor zorgt dat de mensen die je aanbod gekocht hebben, niet gaan cancellen en waardoor je heel veel omzet mist.

Bonus

Bonussen

Als je je NU aanmeldt krijg je direct toegang tot een aantal bonussen zodat je direct kunt starten.

Deze bonussen kunnen elk moment komen te vervallen.

Bonus 1
Met gemak je workshops vullen
t.w.v. €495,-

Deze cursus heb ik een aantal jaren geleden gemaakt en verkocht voor €495,-

Ik heb besloten om deze cursus alleen nog maar als bonus beschikbaar te stellen bij de Winst met Workshops Masterclass.

Deze training gaat uitgebreid in op je missie en je positionering en uiteraard op het vullen van je workshop.

Bonus 2
De High Impact Training Formule t.w.v. €495,-

In deze training leer je hoe je je workshop kunt ontwerpen (los van het conversie oogpunt), dus puur gericht op hoe je impact kunt maken als trainer. Deze training heb ik in het verleden als 4 weken programma voor €495,- verkocht en bevat een schat aan informatie, waarmee je je trainersvaardigheden kunt verhogen.

Bonus 3
Eén uur coachsessie t.w.v. €295,-

Na aanmelding kun je gebruik maken van een coachsessie met één van de expertcoaches die ik heb opgeleid. De waarde van dit gesprek zou wel eens veel meer kunnen zijn dan het genoemde bedrag.

Over de cursusleider
Hugo Bakker

Hugo Bakker deed ooit de PABO en gaf les aan kleine kinderen bij allerlei typen onderwijs. Later ontstond de wens om volwassenen te helpen groeien.

Omdat het eerst helemaal niet lukte om zijn workshops te vullen met betaalde deelnemers ging hij op zoek naar manieren die werkten en leerde hij van de besten (die allemaal hun zalen met gemak vulden).


101werkvormen.nl werd geboren!

Hugo ontdekte hierdoor een nieuwe passie: internet marketing 

En  deelnemers aan zijn workshops vroegen hem steeds:

"Hoe doe je dat nou, met die website en die mailtjes"?

En zo ontstond uiteindelijk de Winst met Workshops Masterclass (die hij deze zomer gaat maken en waar jij bij kunt zijn).

Dit zeggen mensen over Hugo

Of je nu nog maar aan het begin staat of al heel ver bent; er is altijd (heel veel) ruimte om te leren. Dus houd jezelf niet voor dat je het allemaal al weet!

Michael Pilarczyk

Leraar levenskunst

Hugo heeft me geholpen om mijn masterclass te vullen door een aantal tips te geven om de salespage van mijn masterclass te verbeteren en dat resulteerde direct in een flinke verhoging van het aantal aanmeldingen voor de masterclass.


donna hoogstraaten

schilder workshops

Hugo leerde me dat mijn bedrijf zo groot is als ik zelf ben. Ik ging uit mijn comfortzone en nu vul ik met gemak mijn schilder-workshops en tegen een prijs die ik voorheen niet durfde te vragen.

Yolanda Ketel workshops vullen

Wat zou het je waard zijn als je je de rest van je leven winst uit je workshops zou halen?

Het verhaal van Harm is niet uniek, €16.000,- omzet uit zijn workshop. Al zou je maar een deel van dat bedrag EXTRA verdienen bij elke workshop die je geeft, wat zou de impact op jouw leven zijn?

Hoeveel (financiële) rust en vrijheid/vrije tijd zou het jou opleveren?


De waarde van deze Masterclass is gewoon niet in geld uit te drukken, maar als ik dat dan zou moeten doen dan is het minimaal €995,-

Maar omdat de masterclass nog gemaakt moet worden is dat (NU nog) niet de prijs die ik vraag.

Bovendien is mijn missie om zoveel mogelijk impact te hebben in deze wereld en ik doe dat door workshopleiders te helpen en het voor iedereen mogelijk te maken.


Je kunt natuurlijk ook verder shoppen en op zoek blijven naar de businesscoach die jou gaat helpen om succesvol te worden. En dat weet je ook vast wel dat de meeste programma's al snel €6000,- of meer kosten.

Dit is echt een unieke kans!

Nooit meer zul je met zo'n kleine investering zoveel leren...

(dus ook niet bij mij)


winst met workshops programma
zelfstudie programma

Winst met Workshops online training

995,- 295,-

 • Workshops vullen
 • Meer impact hebben
 • Meer verdienen
 • 7 weken, 7 modulen
 • Direct starten met de bonussen
 • BONUS HIT training t.w.v. €495,-
 • Opnamen van de challenge
Ga vliegen met het VIP programma

Winst met Workshops 1 op 1 coaching

8.575,-

 • Alles van het groepsprogramma
 • 7 weken 1 op 1 coaching
 • Start met VIP dag
 • Samen bereiden we je workshop en je aanbod voor en ik woon je workshop bij en na afloop geef ik feedback.
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Ga je er voor?

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

30-Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie 

Ik ben zo overtuigd dat dit programma workshopleiders helpt om meer winst te behalen;

Meer mensen helpen

Meer impact hebben

Meer geld verdienen

En daarom durf ik gerust deze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie te geven. Het enige wat je hoeft te doen is mij een email sturen en dan storten we je geld terug zonder vragen te stellen. 

Wacht niet met aanmelden, des te eerder je start met leren, des te eerder je winst behaalt!

Dit zie je als je je aanmeldt:

Veel gestelde vragen:

Wanneer start de cursus precies?

Gaat dit programma in de toekomst echt €995,- kosten?

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Is dit programma ook geschikt als je nog geen website hebt of als je nog geen mailinglijst hebt?

Hoe laat zijn de Zoom sessies en hoe lang duren ze?


Komen de opnamen direct beschikbaar?

Werkt dit programma ook als je in een zakelijke omgeving workshops of trainingen geeft?

Word jij een (workshop)leider met een missie?

Mijn missie met 101werkvormen is geslaagd; 1000+ bezoekers per dag, en 50.000+ donwloads van mijn ebook maken dat ik geen school binnen kan lopen of er is wel iemand die mij kent.


Ik gun jou ook zo dat je je passie kunt omzetten in winst en dat je de levens van heel veel mensen mag raken. Als ik je daarmee mag helpen, heb ik mijn 2e missie vervuld en indirect ongelofelijk veel mensen mogen helpen.


groet, Hugo Bakker

winst met workshops programma


>