Pamela Veldema over de OTM

0 Reacties

Pamela Veldema testimonial blog

Pamela is een hele goede therapeut en dat maakt dat ze helemaal geen marketing hoeft te doen.
Ze heeft een VOLLE praktijk.
Maar een volle agenda is niet altijd goed..., drukdrukdruk.

Daarom wilde ze leren hoe ze schaalbaar zou kunnen gaan werken. Haar wens was om een online programma te hebben.
Ze belde mij op en zei direct 'ja'.
We hebben een jaar samen gewerkt (het programma heette toen 'Online Trainers Mastermind) en toen stuurde ze mij spontaan deze video:

"Lieve Hugo, ik wil je ontzettend bedanken voor al je geduld, al je kennis en de ruimte die jij altijd geeft om al onze vragen te beantwoorden.

Ik heb ontzettend veel gehad aan het Mastermind jaar bij jou, want jij maakt heel veel onderwerpen, heel behapbaar, maar ook heel erg praktisch. 

En zoals je al schreef, ik ben inderdaad heel erg leergierig. Ik moest al mijn consulten verplaatsen om bij de live dagen aanwezig te zijn, maar het komt ook omdat je heel goed luistert naar je cursisten en ze precies aanbiedt wat ze nodig hebben!

Ik vind dat je een heel ontzettende fijne groep gelijkgestemde mensen om je heen hebt en ik ben ook heel erg blij dat ik daar twee hele dierbare vriendinnen aan heb overgehouden.

Ik ben natuurlijk ook heel erg blij dat ik bij jou en bij Sander in de funnelbox ben gestapt, want dat scheelt mij ontzettend veel uitzoekwerk, ook geeft het heel veel structuur. Jullie hebben daar ook ontzettende goede service, dus daar ben ik ook heel erg blij mee!

Nou, wat heb ik dit jaar allemaal gedaan? Ik heb een webinar gegeven, ik heb een driedaagse challenge gegeven en dat ging over grenzen stellen, die ga ik ga het nog een keer doen. Ik heb een 10-weekse cursus positieve psychologie gegeven aan een groep online en nu heb ik ook weer heel veel mensen in mijn jaar traject!

Dus ja Hugo, dat had ik natuurlijk niet voor elkaar gekregen zonder jouw kennis en zonder je praktische hulp. En ik weet niet of je het realiseert, maar heel erg bedankt dat je mij er eigenlijk altijd aan heb herinnerd aan wat ik nou echt wil.

Dus dankjewel Hugo, voor alles wat je doet!"

Over 

Hugo Bakker

Trainer, coach, mentor; mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zoveel mogelijk mensen te inspireren.
(ja, die zin klopt wat mij betreft)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meest recente blogs:

Volg mijn content op je favoriete platform:

>